Ez normális? Más is érez hasonlót?
terhesség alatt a sziv és a belső szervek helyt változtatnak ha kis mértékben is és a sziv is feljebb kerül a szokott helyénél ez okozta.
normális.
ne aggódj!
Mindenképp! Keresd fel,vagy legalább hívd fel az orvosod. A szív nem játék,ha meg a vérnyomásod is leesik közben,a baba sem kap elég vért és oxigént.Nekem ugyan szapora volt a szívverésem,de azt sem hagyták az orvosok szó nélkül.(intenzív oszt,ritmus szabályzó).
ne kockáztass!
Igen, tudom, hogy átrendeződnek a dolgok, második babámat várom :)
Csak azt nem tudom, hogy ez a légszomj neki nem árt-e...hogy ő is esetleg nem ezt érzi-e..
Az elsőt is és most is csak császárral szülhetek szívritmusgondok miatt. Azt nem tudom, hogy nem-e a szívem rendetlenkedik és nem bírja a terhelést... 20kg-t híztam (bár mindenki hitetlenkedik) és nagyon nagy a pocakom is...
Szerintem nem kéne annyiban hagyni főképp ha egyébként is vannak gondok a sziveddel. Minden esetre naponta többször mérd a vérnyomásod. Szerintem arra gondolhattak rosszabbodás alatt, hogy sürűbben jelentkezik ez, vagy ájulás közelbe kerülsz.Ilyenekre tudok gondolni. Remélem nem lesz semmi gond!
Jó egészséget nektek!
35+2 hetes kismami
Szia!
Légszomj régóta és durván van nálam sajnos! Viszont nekem nem lelassult, hanem nem gyengén felpörgött a szívem, mindezt alacsony vérnyomással. Mentem EKG-ra (de mondták, ha abban a pillanatban nem vagyok rosszul nem fognak kimutatni semmit). Persze, hogy akkor nem produkáltam a tüneteket! Így csak annyi volt, hogy szaporább szívverés. Meg azért is csináltattam EKG-t mert apu részéről a családba szinte mindenki szívritmusos, viszont ezt nem mondtam a dokimnak. Nem foglalkoztam vele, főleg azért mert az EKG-n nem mutattak ki kóros elváltozást. Bár ahogy olvasom lehet szólni kéne erről a dokinak.... 32 hetes kismama.
Kitartást mindenkinek
Én sem vagyok hipochonder típus, csak a meglévő szívbetegségem miatt gondoltam, hogy jobb félni, mint megijedni. Figyelgetem magam, a vérnyomásom szintén alacsony, a pulzusom meg 85 és 100 között mozog. Mostanra jobban vagyok, a babám is nagyon aktív lett, azt hiszem a frontok voltak.
Köszi a válaszokat, mindenkinek boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!