Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy ezt csinálja?...

Normális, hogy ezt csinálja? Nektek is csinált hasonlót 3 hós babátok?

Figyelt kérdés

Most lesz 3 hós a gyerkőc, és azonkívül, hogy mostanában folyatja a nyálát, meg tömi a szájába a kezét, állandóan félrenyel vagy öklendezik. Az előbbiket értem, meg tudom, hogy az normális, de éjszaka sokszor arra kelek, hogy cummog, mintha nyammogna valamit (még jó, hogy mindent elpakolok mellőle éjszaka), és valamikor öklendezik, köhög, mintha túlságosan ledugná az ujjait a szájában, vagy félrenyeli a nyálát...

Amúgy átalussza az éjjelt, csak az ilyen miatt kelek fel néha, de visszasimogatható. Nem lehet ettől baja? Meddig fogja ezt csinálni?

2010. febr. 14. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én bébim is ezt csinálja...ma meglestem a kis ínyét és rájöttem hogy jön a foga:) már nemsoká kint is van:)Lehet nálatok is ez van a dolgok hátterében.
2010. febr. 14. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!ne aggódj semmi gond,a túl sok összegyűlt nyáltól van.

Mi is ebben a cipőben járunk,az elején én is sokszor megijedtem.

6 hós baba anyukája

2010. febr. 14. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Normális!És még milyen sokáig fogja csinálni!Mocorognak a fogcsírák:)
2010. febr. 15. 11:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor úgy látszik, ezt meg kell szokni :o)
2010. febr. 15. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!