Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetet töltöttem, tehát le...

39 hetet töltöttem, tehát le sem tagadhatnám, hogy babát várok. Miért nincsenek egy kicsit több figyelemmel a kismamák iránt az emberek?

Figyelt kérdés
Pl. a buszmegállóban a tömegben dohányzó miért nem képes arrébb állni, hogy ne fújja a füstöt másokra? Volt hogy utaztam a buszon, mindenki elnézett mellettem mindenhova, csak ne kelljen észrevenni a pocakomat? Vagy még a buszmegállóban felszálláskor arébb lök a mama, csak nehogy előbb fel tudjak szállni. Elég jól viselem a terhességet, tehát bírok állni, mozogni rendesen szerencsére, de nem minden kismama van ilyen jól, rájuk gondolom ugyanúgy nincsenek tekintettel. Nem várok el semmi extrát, csak annyit, hogy legyünk egy kicsit tekintettel egymásra. Én tudom tartani az ajtót egy babakocsival közlekedő anyukának, át tudom adni a helyemet, amíg dohányoztam addig sem tettem nagy tömegben, pláne nem gyerek, vagy kismama mellett. Alap dolgokra miért nem vagyunk képesek?
2008. nov. 24. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem a legdurvább az volt, amikor a nőgyógyásznál a rendelőbe minden kismama mellett üldögélt egy kispapa is, plussz 2 nagymama."

Na mondjuk arról a kismamáról is megvan a véleményem, aki ilyenkor nem állítja fel viharos gyorsasággal a férjét!

2008. nov. 24. 13:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőhöz csatolnám, mi a túrónak az egész rokonság a nőgyógyászhoz??
2008. nov. 24. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az eddig eltelt 31 hét alatt kb. 3 ember próbálta meg átadni a helyét...Pedig jól látható a pocakom, nem kicsi....A legdurvább mikor azt mondták, hogy húzzam már be a hasam, mert nem férnek el tőlem. hozzá tenném, hogy nem vagyok duci, csak a hasam nagy. Nem lehet összetéveszteni. Én már undorodom kimenni itthonról,mert mindig csalódás ér a bkv-n. Eddig vettem bérletet is,de most már azt sem fogok, hiszen a sok csöves, meg részeg simán ücsörög ingyen én meg még fizessek is érte????
2008. nov. 24. 17:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nagyon szomorú, hogy ennyi negatív példa van. Az meg hogy még be is szólnak a kismamáknak...hát erre inkább nem is mondok semmit.
2008. nov. 24. 17:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok!a33. hétben vagyok és mindent elejtek,a múltkor a gyógyszertárban sikerült kiejtenem a szatyrot a kezemből és minden szétgurult,középkorú pasitól kezdve a fiatal lányig vegyesen nézték végig ahogy nagy nehezen mindent összeszedtem.de szerencsére több jó élményem volt emelett ,pl hipermarketben a pénztáros nem engedett pakolni,kijött a pultból és mindent berakott szatyorba bevásárló kocsiba.szerencsére nem vagyunk egyformák:)egyébként énszerintem nem csak ránk pocisokra nincsenek tekintettel csak most jobban észrevesszük,máskor beleolvad a hétköznapokba.
2008. nov. 24. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Engem egy öreg mamóka rendőrrel fenyegetett mert rászoltam, hogy ne toljon bele a lyukasztóba... HA nem az orra előtt szóltam volna egy úrra, hogy nem tudunk már mi sem beljebb menni, én a pocim miatt, egy anyuka a pici gyerekével, mert a kicsi nem tud kapaszkodni...

És a Ne toljon kérem szerintem nem sértő rendőrért kiáltó...

Kedvesen szóltam, a nő hallotta, és csak az nem veszi észre a pocakom, aki akarja, erre rittig vállal belém fel a lyukasztóra... azt nem tudta volna megvárni míg leszállok... Jah és ült, teszem hozzá. Tehát nem volt kitéve a lökdösésnek... Erről ennyit...

2008. nov. 25. 10:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem majdnem mindig elkísér a párom az orvoshoz, és csak akkor ül le mellém, ha a rendelő "üres". ÉS ahogy leül megjegyzi, igazából ő nem is üldögélhetne, ha jön valaki azt lesi, fel kell-e állnia, és át is adja a helyét... Ha nem tudna mellém ülni, akkor elmegy, keres egy nyugis helyet, ahol nem zavar minket kismamákat, közben figyel, mikor kísérhet be.
2008. nov. 25. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!