Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bárányhimlő terhesen: védve...

Bárányhimlő terhesen: védve vagyok?

Figyelt kérdés
A szomszéd kislány bárányhimlős lett. Egy hete együtt játszott a kisfiammal. Én 21 hetes kismama vagyok, de én gyerekkoronban voltam bárányhimlős. Akkor én védve vagyok ha mondjuk a kisfiam el is kapta ? ( mert elég sokáig lappang)
2010. júl. 30. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen akkor védve vagy ha már elkaptam valamikor. Én sajna nem kaptam el kiskoromban szóval nekem óvatosnak kell lennem 32+5h km
2010. júl. 30. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha átestél rajta, akkor védett vagy, így a picid is.

Talán a mumpsz veszélyes ilyenkor, de ezt nem bizti.

2010. júl. 30. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Vedve vagy, nyugi.
2010. júl. 30. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, védve vagy ne izgulj! Nekem 1hónapja a fiam is és a lányom is elkapta, mire a lányom kigyógyult belőle, addigra a fiam kapta el. :S Semmi bajom nem lett. :)

19+4hkm

2010. júl. 30. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Védve vagy :) ! Nekünk is volt a családban, még talán 20 hetes sem voltam. Felhívtam egyből a dokit, mondta, hogy nincs semmi gond. Viszont nekem az hozzátette ha lehet ne találkozzak most a kicsivel! De látom többen írták, hogy babát várva a másik gyerkőc pedig himlősen és semmi! Ez a lényeg! Ne izgulj!

Szép babavárást :) .

2010. júl. 30. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Védve vagy!

A fiam áprilisban kapta el az oviban, rá pont 2 hétre a lányom is beteg lett.

Azt senki sem tudta, hogy én voltam-e, de a védőnőm szerint az I. és a III. harmad veszélyes a kismamára (bár született bárányhimlős ”babája”).

38h

2010. júl. 30. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!