Mit csináljak? Nagy gond,ha kimarad egy szem Progeszteron Exeltis?
Figyelt kérdés
Nem volt a gyógyszertárban ,csak hétfőn reggel lesz. Holnap azért még megpróbálom a másik ügyeletes gyógyszertárban. A lényeg,hogy holnap este (vasárnap) már nem tudom bevenni.
Naponta kettőt kell szednem belőle. A reggeli még rendben, aztán elfogy.
Viszont Utrogestant is használok napi hármat.
Ha nem sikerül beszerezni holnap ügyeletben, akkor vasárnap használjak kettőt este az Utrogestanból a kimaradt Exeltis helyett vagy mit csináljak??
Nem gondoltam volna,hogy nem lesz a gyógyszertárban. Kètsègbe vagyok esve?
2020. máj. 23. 20:37
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy gondot fog okozni egy szem. Én is szedtem 3 hónapig a progeszteront előfordult, hogy 1-1 szemet elfelejtettem vagy épp nem biztos, hogy sikerült elég ideig lenntartani. Szedtem tovább és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!