Hany szem magneb6ot vehetek be egy nap? Ha trimeszter terhesegi vitaminba is van magne b6.6hetes vagyok.
A MagneB6-ból szinte semmi sem szívódik fel.
Én Trimeszter mellé 4x2 Magnesii Citricii-t szedtem (4g) + még 1g-ra volt engedélyem a rosszabb napokra, amikor többet keményedtem. Nagyon problémás terhességre mondta így az orvos.
Ok.
De akkor en mennyit szedjek be egy nap??
De nekem magneb6at.
És ezt is fogom szedni.
Mindegy szedek egy nap 2x
Értjük hogy neked magneb6(at), de mint írták semmi sem szívódik szinte fel belőle. Gyakorlatilag olyan mintha nem is szednéd. De szedjed csak, a magnézium tuladagolva hasmenést okoz max úgyhogy ha akarod szedd csak a megneb6-ot, csak felesleges..
Nekem magnerotot ajánlott a dokim 3x1-et
Mert a Mg egy nagyon rosszul felszívódó ásványi anyag. Nem mindegy, hogy milyen formában viszi be az ember.
A MagneB6-ot szedheti az ember, mint a cukorkát. Amennyi felszívódik belőle; úgysem lesz sok...
Nekem van saját tapasztalatom arról, hogy az igazi görcsöket, keményedéseket melyik, hogy csillapította, mert e tekintetben már a kezdetektől komoly gondok voltak a terhességem során; és a MagneB6 semmit sem ért. Az orvosom is mondta, hogy az erre nem jó, és felírt másikat.
Ha viszont nincsenek keményedések, görcsök, akkor mindegy, hogy melyiket szedi az ember. Felszívódik, amennyi felszívódik...
Én azt hiszem 2x1 magne b6-al kezdtem , szintén trimeszter mellett.
Később magnerotra váltottam, mert ettől hasmenésem volt.
Ebből most már 4x2-t szedek, ami 4 gramm magnézium , szóval nyugodtan szedheted, nem fogod túladagolni, ahhoz ipari mennyiséget kellene bevenni.
Én 3x2 magne b6-ot szedtem. Azért az nem igaz, hogy nem szívódik fel. Nekem semelyik másik magnézium nem volt jó. Ha valakinek az orvosa azt mondta, hogy ezt szedje, akkor ne legyen már itt senki okosabb az orvosnál....
Szóval kérdező, szerintem a 3x2 is mehet nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!