Terhesen lehet ugrókötelezni?
Nem az ugrókötél és az ugrálás az ilyenkor legcélszerűbb mozgás. Nem is értem....
1000 ft-ért már lehet kapni kismama tornás Dvd-t, azt lehet.
Terhesség alatt kerülni kell az ugrálással, hirtelen helyzetváltoztatással járó sportokat.És ez biztos, utánanéztem.Az ugrókötelet, a futást most felejtsd el.Amit lehet: úszás, séta, kismama jóga, relaxáció, terhestornák stb.És mindig legyen bemelegítés, levezetés.Ne fáraszd ki magad.Mindig legyen nálad innivaló.Mielőtt bármibe belekezdenél, kérd ki az orvosod véleményét, mert nem vagyunk egyformák.Egy alkalommal elég a 20 perc.
gyógytornász kismama:))
A terhesség nem betegség, lehet mozogni,még lovagolni is(ha nem akkor kezded), na de azért az ugrálás elég...nos buta ötlet volt.
Próbáld ki a kismama jógát, hidd el nagyon jó és nem lesz baj:)
7:30-as vok:
Azért botránkoztam meg,mert egy ismerösömnek 4 hónapos halott babáját kellett megszülnie,mindez azért volt,mert leugrott egy keritésröl! Szóval igy ugrálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!