Milyen volt az első trimeszter?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Engem az érdekelne mikor jelentkeztek az első jelek? Hogy éltétek meg az első időszakot? Bármit elmesélhettek, minden érdekel. ❤️
2020. máj. 21. 10:20
1/6 anonim válasza:
Fárasztó 😀 8. héttől kezdődött a reggeli hányás, minden ébredés után megittam egy pohár vizet, az vissza is jött, de utána egész nap jól voltam. Inkább a folyamatos álmosság volt rossz, munka után egyből ledöltem. Olyan 14-15. hétre múlt el.
2/6 anonim válasza:
Az elsővel álomszerű. 6 évet vártunk rá, hogy megfoganjon, el sem hittük igazán. A másodikkal szintén, mert ő pedig nagyon hamar megfogant, első hónapban. A harmadikkal picit féltünk, mert anyagilag is nagyobb kiadás volt (új autó pl), és a második egy enyhe szívbetegséggel született, féltünk, hogy megismétlődik. A negyedik pedig borzasztó szentimentális, mert tudtam, hogy az az utolsó várandósságom. Tünetem nem volt egyikkel sem. 😊
3/6 anonim válasza:
Nehéz, mindkét terhességemnél. Végig émelygés és hányás, most a kislányomnál iszonyatos fáradtság és szagérzékenység, ezekre a fiamnál nem emlékszem, hogy lett volna. Az elsőnél a 12. héttel megszűnt, most viszont kitartott a 15. hétig.
4/6 anonim válasza:
6. héttől volt hányingerem. Hányni nem hánytam. 14. héten múlt el. 5. héten kezdett feszülni a mellem. 3 hétig tartott, de úgy hogy már akkor se tudtam hason aludni. Ezeken kívül nem volt tünetem
5/6 anonim válasza:
Első kislányommal a 6-12 hétig hánytam, egész nap rosszul voltam, émelyegtem, enni alig tudtam, borzalmas volt. A 17.hét körül múlt el. Második kislányommal szinte semmi, heti 1-2x hánytam reggel aztán jók voltam egész nap.
6/6 anonim válasza:
Első baba, még a pocakban :) Nos nekem elég rosszul telt, minden létező terhes tünet megjelent nálam. De tényleg, az összes, amiről csak olvashattam :D Most már a 2.trimeszterben vagyok és sokkal jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!