Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szájszárazság előfordulhat...

Szájszárazság előfordulhat 5-6 hetes terhességben?

Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A szájszárazság szerintem normális.

Én is sokkal többet iszom mióta pocaklakóm van :) Egyszerűen igényli a szervezetem.

A szájszárazsság (terhesség nélkül is) kevés folyadékbevitelt jelez, ezért szerintem igyál sok folyadékot. VIZET!

Szerintem a későbbi vizesedést is elkerülheted, vagy csökkentheted ha sokat iszol.

Jó babavárást

2008. nov. 24. 08:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig alacsony volt a folyadek bevitelem. De miota ketten vagyok, azota rengeteget iszom, allandoan szomjas vagyok. Viszont allandoan pisilek is. ami napkozben nem zavar, de ejjel, mikor kimegyek 2x is, az idegesito. Pedig meg csak 10 hetes vagyok. Mi lesz itt meg kesobb! :-)

De kibirom. A jo cel erdekeben barmit. :-)))

2008. nov. 24. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszoló vagyok.

Mint kiderült, sajna nem volt túl pontos a válaszom.

A vizesedés ellen nem jó a sok folyadék, pont ellenkezőleg. Ilyenkor a folyadékbevitelt csökkentik.

Bocsi

2008. dec. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!