Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondhat nekem a gasztroenterel...

Mondhat nekem a gasztroenterelógus olyat, hogy Ő nem vizsgálhat meg mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Fennt is feszül a hasam, sav (brutális, semmi nem viszi el, sem savlekötő, sem szódabikarbónás víz, sem kéttszersült esetleg vagy hasonlók), gyakran fáj a gyomorszájam ilyesmi gondok végett kértem időpontot. Hozzáteszem, hozzá járok, mert cölis vagyok. Kivártam az 1 és fél hetet mire kaptam időpontot, gondoltam magamban hogy végre talán választ kapok a kérdéseimre, erre föl neki állt feljebb, hogy hogy mertem oda menni, ő nem nyulhat hozzám, én neki tabu vagyok. Bármi bajom van a gynekológushoz menjek( oké, de ő nem fogja tudni megmondani mitől fáj a gyomrom, esetleg ha a gasztros nem vállalja a felelősséget és nem ír ki gyógyszert, akkor esetleg tesz javaslatot és a gynekológus írja ki), de ilyet hogy hozzám sem érhet????? Mondhat ilyet? Megmondom őszintén bőgtem amikor kijöttem, mi ez a hozzáállás? El is pusztulhat itt az ember? Az én gynekológusom meg mindenre aztmondja hogy normális, vagy hogy nem rá tartozik. Holott mindenki tiszteli őt. Aztmondta a gasztros, hogy majd ha rosszul leszek, a kórházban megvizsgálnak.

#orvos #gasztro #Elutasithat
2020. máj. 20. 13:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megsúgom, hogy van fizetve a gynekológusnak, és ott nem háborogtam sosem senkivel, csak magamban :)
2020. máj. 21. 09:25
 12/15 anonim válasza:
100%
A nőgyógyászod se poénból mondja valamire, hogy normális. Akkor az valóban normális, a terhesség egy különleges állapot, egy terhes nőnek kismillió féle gyógyszert nem lehet adni és még lehetne sorolni. A gasztros doki lehet, hogy lereagálhatta volna jobban, de a lényeg az, hogy egyszerűen nem mert hozzádérni. És felesleges is lett volna, mert a végső döntést a nőgyógyász hozza meg. Nyugalom, nem az az első, hogy minden orvos egy kalap szar, csak menj el a nőgyógyászodhoz és remélhetőleg megoldjátok valahogy ezt a problémát.
2020. máj. 21. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Nekem terhesseg alatt olyan savam volt es ugy egettek minden nap estetol reggelig,hanytam mint vadallat, hogy jo ha 2 -3 oracskat aludtam... ez tartott az elejeteol a 22. Hetig, utana kb a 30. Hettol ujra...es most nem rosszbol hogy jatsszam a host, de semmit nem szedtem, mert nem fogom terhesen szetgyogyszerezni magam.

A terhesseg ezzel jar. Ezt mindenki vallalta.

Ha nem birod, vegyel be veny nelkul kaphatot, mas is csak azt szedi.

Es bocs, de eleg kenyes kis kiralylanynak tunsz. Felfoghatnad hogy egy babat hordasz a szived alatt, es ha az orvos egy gyogyszeres kezelesre azt mondja nem, annak oka van.

Nem te vagy az elso sem az utolso ilyen hetkoznapi terhessegi problemaval. Viselkedhetnel felnottesebben.

2020. máj. 21. 11:27
 14/15 A kérdező kommentje:

De ki mondta, hogy én gyógyszerért mentem hozzá, és kifejezetten a sav miatt?

Ki mondta hogy gyógyszerezni akarom magam?

Én csak felhoztam, hogy pl a sav miatt is, akarok menni, de van x gyomorproblémám még ez mellett.

Ja persze, felfoghatatlan hogy babát várok, jobb lenne egy drogosnál meg iszákosnál, meg olyannál aki b*aszik össze vissza.

Én meg aki féltem magam,meg a babát, én vagyok a rossz.

Logikus!

2020. máj. 21. 12:51
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
Jaaj ne magyarazkodj mar... :) erti mindenki persze.
2020. máj. 21. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!