Mondhat nekem a gasztroenterelógus olyat, hogy Ő nem vizsgálhat meg mert terhes vagyok?
Nekem terhesseg alatt olyan savam volt es ugy egettek minden nap estetol reggelig,hanytam mint vadallat, hogy jo ha 2 -3 oracskat aludtam... ez tartott az elejeteol a 22. Hetig, utana kb a 30. Hettol ujra...es most nem rosszbol hogy jatsszam a host, de semmit nem szedtem, mert nem fogom terhesen szetgyogyszerezni magam.
A terhesseg ezzel jar. Ezt mindenki vallalta.
Ha nem birod, vegyel be veny nelkul kaphatot, mas is csak azt szedi.
Es bocs, de eleg kenyes kis kiralylanynak tunsz. Felfoghatnad hogy egy babat hordasz a szived alatt, es ha az orvos egy gyogyszeres kezelesre azt mondja nem, annak oka van.
Nem te vagy az elso sem az utolso ilyen hetkoznapi terhessegi problemaval. Viselkedhetnel felnottesebben.
De ki mondta, hogy én gyógyszerért mentem hozzá, és kifejezetten a sav miatt?
Ki mondta hogy gyógyszerezni akarom magam?
Én csak felhoztam, hogy pl a sav miatt is, akarok menni, de van x gyomorproblémám még ez mellett.
Ja persze, felfoghatatlan hogy babát várok, jobb lenne egy drogosnál meg iszákosnál, meg olyannál aki b*aszik össze vissza.
Én meg aki féltem magam,meg a babát, én vagyok a rossz.
Logikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!