Hogy éltétek meg az ikerterhességet? Hányadik héten szültetek? Miután megszültek hogy foglalkoztatok velük? Egyedül is bírtátok?
Figyelt kérdés
Most derült ki hogy ikreket várok és hát minden szempontból eléggé meg vagyok ilyedve.2020. máj. 18. 23:19
11/25 anonim válasza:
Siman akarod megszulni? Ugye nem? Kerj csaszart,nem er annyit a szules elmeny,h oxigenhianyosak legyenek
12/25 anonim válasza:
Miert ne szulhetne meg siman? Miert lenne oxigenhianyos?
13/25 A kérdező kommentje:
Simán szeretném megszülni őket.
2020. jún. 7. 13:55
14/25 anonim válasza:
Ikreket? Es ha elakad az egyik? Annyira rizikos. De te erzes,nyilvan.
15/25 anonim válasza:
37+2-re születtek császárral, A baba faros, B baba haránt volt. Álom terhesség, álom babák, de sajnos tápszeresek lettek. Beto ikerhintát mi csak csodahintaként emlegetjük, az szerintem elengedhetetlen.
16/25 A kérdező kommentje:
Ez a beto hinta ez olyasmi mint az adamo?
2020. jún. 7. 20:05
17/25 A kérdező kommentje:
Mind a két baba farfekvéses, szóval az orvos is azt mondta hogy szerinte semmi baj nem lesz...
2020. jún. 7. 20:05
18/25 anonim válasza:
Mármint fejvégűek?
Igen, a Beto az olyan, mint az Adamo, csak olcsóbb 1 ikres Beto, mint 2 külön hinta.
19/25 A kérdező kommentje:
Hintánk már van, csak kíváncsiságból kérdeztem.🙂
2020. jún. 7. 20:12
20/25 anonim válasza:
Egyébként szerintem sokkal könnyebb, mint amennyire terhesség alatt beparáztattam ismerősök, ismeretlenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!