Vannak itt migrénes, brutális fejfájással küzdő kismamák? Nektek mit mond az orvos?
Már terhesség előtt is nagyon fejfájós + aurás migrénnel küzdő voltam, sőt az első terhességem 2.trimeszterében is előjött. De most ami a 2. terhességemnél van, már nagyon nehezen bírom :(
15 hetes múltam, és gyakorlatilag 5 hete minden második nap nagyon fáj a fejem, a tarkómtól indul és a fejtetőig érzem, tegnap pedig az aurás migrénem is előjött (látászavarral mindennel).
A szülészorvosom nem tud segíteni, ezzel szerinte együtt kell élnem, mert a terhesség sokszor ront a fejfájáson, de már komolyan rontja az életminőségem, használhatatlan vagyok itthon és hetente 1szer amikor már végképp nem bírom gyógyszert is veszek be, és aggódok a babának ez nem jó...
Van aki hasonló cipőben jár? Nálatok is szétteszi az orvos a kezét?
Már olyan hülyeségekre gondolom, hogy agydaganatom van, vagy agyvérzést fogok kapni :-D
Igen, mértem, borzasztó alacsony.
Tegnap 77/52 volt, de 90/60 az átlagos.
Kávéval óvatosan kell bánnom mert a pulzusom magas, nem akarom hogy jobban megszaladjon:-(
13-as válaszoló, azt esetleg le tudnád írni, hogy milyen gyógynövényes cseppet használsz?
5-ös vagyok
Igen, nálam vizsgálták, több MR-em volt kontrasztos is, eeg, neurológushoz rendszeresen járok. Sajnos apai ágról örököltem, apum dettó, 60 éves, kismillió vizsgálat, sosem jöttek rá idáig mi okozza gyerek korától az állandó fejfájást, ezt jól megkaptam tőle :D
Alap esetben tudom kezelni, csak terhesen sokkal nehezebb főleg, hogy gyakoribbá is vált, amióta terhes vagyok. Csak reménykedem, hogy egyszer csak abba marad mint az első terhességemnél :(
Tegnap megittam amúgy egy enyhe kávét és elmúlt tőle, szóval lehet tartom a napi 1 enyhe kávét, hátha ez elég lesz.
#15 az egyik az a Pranarom - Mentha x piperita, a masik tegelyben egy kemeny szappanszeru anyag: 100% Salva Macaron Fraicheur MENTHOL.
Olyasmik ezek mint regen volt a vietnami balzsam, azt is kentek halantekra fejfajas ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!