Nagyon aggódom mitévő legyek?
szia!
Ennyire nem változik a placenta helyzete, szerintem valaki elnézte.
A lényeg inkább az, hogy a méhszájhoz közel van.
Nekem is volt 12 hetesen vérzésem, majd a 13 és 14 héten folyamatosan barnáztam (néha alvadt is volt).
A 14 hetes ultrahangra úgy mentem, hogy a manóm már biztos nem él.
És láss csodát most 22. hetesek vagyunk, teljesen egészségesek és azóta sincs semmi gond.
Nekem is az volt akkor a gond, hogy a placenta közel volt a méhszájhoz.
Nekem sem adtak semmi gyógyszert, hanem szigorúan feküdtem a 18. hétig ahol már jó helyen volt (és azóta is van) a placenta.
Egy jó tanács, csak pozitívan.
Azóta sem tudom magamnak megbocsátani, hogy én már lemondtam a kislányomról, pedig ő maradni akart.
22 h km
Nekem 2-szer volt vérzésem a terhességem alatt, 7 és 12 hetesen. Én is azt hittem, hogy itt a világvége. De már 6 hópos a kisfiam, a másik szobában alszik.
Ha kicsit lent van a méhlepényed, az még feljebb húzódhat. Nekem 12 hetesen volt sokáig vérzésem, illetve olyan barnás folyásom. 2-2 hetet töltöttem kórházban is akkor. Neked nem kell befeküdnöd? Én is előtte elvesztettem egy terhességem, szóval még inkább izgultunk. Ja, én végig szinte csak feküdtem, de nagyon erőm, energiám sem volt. Nekem felírt a doki és a kórházban is szednem kellett Pipolphent, majd Seduxent. És Mg-t is.
Ha ennyire össze-vissza mondják, akkor én egy harmadikhoz is elmennék, hogy "tegyen igazságot", hogy most hol is az a méhlepény.
Szorítok neked!!!
Megkérdezte az orvos,hogy otthon vagy inkább a kórházban fekszem e?Azt mondtam,hogy ha kell befekszem,de szívesebben feküdnék itthon.Nagyon komolyan betartom,szinte csak wc-re járok ki és néha sétálok egy kicsit a lakásban,de az is csak 1-2 perc.Én kb a 8. héttől vérzek,de akkor még szednem kellett utrogestant,bár semmit nem használt.Azt a 12. hétig szedtem,azt mondta a vérzés a 12. hétig szokott lenni ezért nem írt fel semmit,ha esetleg mégis véreznék menjek vissza,visszamentem és akkor már a plac. tapadását mondta.
Köszönöm neked is a választ,legyen szép napotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!