Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes magzat kisebb mint...

30 hetes magzat kisebb mint kéne. Lehet probléma?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt voltam 30. heti uh-n. Két héttel kisebbnek mérték. Illetve most a leleten az van h mért kor 29 hét. De először 28 hetest mondott 1270g-mal, aztán megkérdezte h mindig el volt e maradva, mondtam h nem eddig mindig 2 nap volt az eltérés. Akkor újra mérte a humerust nagyobbnak és azt diktálta be , így lett 1340g. Azt mondta h ha ennyivel kisebb az nem gond. De beírtam a többi adatot kalkulátorba és azok 28 hetes magzatnak felelnek meg. Most eléggé aggódom. + mostanában elkezdtem rendszeresen mérni a vérnyomásomat ( korábban mindig rendben volt 120 alatt) és néha mérek kiugró értékeket, a legmagasabb 151/?. De egy fél óra múlva megint normálisat mértem. Lehet ez az oka? Mindenképpen kérek időpontot dokihoz, de addig is nagyon kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra. Nekem ez az első terhességem és most eléggé megijedtem.

2020. máj. 17. 08:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm h írtatok. Voltam gyógyszertárban tesztcsíkokért, de nem volt, viszont rendeltek. Jövő héten megyek doki. Addig is mértem a vérnyomásom. Remélem csak túl izgulom 🙂. Anyám szerint egyek mindennap szőlőcukrot 😁 ő azt csinálta. 10-es remélem tényleg csak az van h kicsik vagyunk 😄. Boldog babavárást!
2020. máj. 19. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!