Terhesen érdemes Lidlbe dolgozni vagy más boltba , most
derűlt ki hogy babát várok, a lényeg rakosgatni majdnem
egész nap, veszélyes lehet a babára nézve?
Nehezebebet nem szabad emelni, de terhesen szinte kizárt, hogy bárhová is felvennének, főleg nem Lidlbe raklapokat húzógatni, szóval ez eleve felejtős.
2020. máj. 15. 12:48
12/20 A kérdező kommentje:
Csak részmunkaidos allasra jelentkeznék, napi 4-6ora szerintem nem sok, es meg nagyon az elején vagyok, nem vennének eszre mert nincs hasam.
Most erre mit mondjak? En végig emelgettem a keresztlányomat terhesen, semmi baj nem lett belőle. Az anyja mikor a kistesot várta ugyanettol elvetélt. Terhessége válogatja mennyit bír az anya. Emelgetni amúgy kifejezetten nem szabad. Nem csak a baba miatt de a saját egészséged miatt sem. Előrehaladott terhessegnel már megnő a veszélye a hólyag/mehsullyedesnek is.
2020. máj. 15. 14:20
Ja értem, tehát le akarod inkább tagadni, hogy terhes vagy, aztán pár hónap után beközlöd, hogy "Bocs' terhes vagyok, majd pár év múlva jövök." Gyönyörű..
A munkáltatók hosszútávú és megbízható munkaerőt keresnek, igen még akkor is, ha "csak" egy Lidl-ről van szó, nem olyanokat akik direkt terhesen mennek oda, hogy valahogy kihúzzák a próbaidő végéig, majd lelépjenek, ha már nagyon "terhes" nekik a meló.
2020. máj. 15. 17:42
Én ezt nem tartom annyira gáznak, ha valaki nagyon meg van szorulva, viszont mire lejárna a próbaidő, már előtte látszani fog, hogy terhes vagy. Szerintem inkább próbálj olyan melót keresni, ahol nem emelgetsz.
2020. máj. 15. 18:34
De, ez nagyon gáz. Ha valaki meg van szorulva, akkor talán nem kéne még erre a szorult állapotra gyereket is vállalni....
2020. máj. 15. 18:53
Mi köze ehhez az orvosnak? Konolyan...?! 😂😂
2020. máj. 15. 19:47
16 Egyet értek, de ilyenkor már kár ezen agyalni és nem tudjuk, mi vezetett ide, és szerintem ez a kisebbik rossz.
2020. máj. 15. 20:34
Nem mondtam h szorúlt helyzetbe vagyok.
Most olyan nagy bűn ha kiderult h terhes vagyok es dolgozni megyek valahova?
Majd kapja a ferjem a gyed extrat, utannaolvastam és o is igenyelheti.
A többi eldõl hogyan tovább.
Már van ahova felakarnak venni-egyszerűbb meló, de célom hogy elmondom hogy pozitiv lett a terhességi tesztem.
Nekik 0ftba lennek néhany hónapig, ill ami poz.lenne h nem kellene betanitani-hasonlo munkat vegeztem .
Ök tudnanak ram tamogatást igenyelni 6-8hónapra mert be vagyok jelentkezve munkakersonek igy ez nekik ingyen lenne
Jövõhéten eldõl.
2020. máj. 17. 17:37
Már hogy lenne ingyen?! Ha tp-re mész az 1/3-át a munkáltató fizeti. A kb egy évi felgyűlt szabadsagodat is nekik kell kifizetni ha visszamész dolgozni, vagy ha kilépész a cégtől. Ez kb 1,5-2 havi bér. Mit gondolsz miért nem kapkodnak a terhes nők után?
2020. máj. 17. 21:59
Kapcsolódó kérdések: