Ebben az esetben meddig érdemes várni a kórházba menéssel?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 38 hetes terhes vagyok, tegnap óta rendszertelen összehúzódásaim vannak, hol erősebb, hol gyengébb. Éjszaka nagyon rosszul aludtam.. Igazából nem nagyon aludtam.. XD Elmentem venni egy meleg zuhanyt az imént.. Hátha jobb lesz, viszont az összehúzódások erősödtek.. De nem mérhető.. Majd hogy nem egybefüggő, közben változó időben keményedik a hasam, de a menstruációs fájdalom folyamatos.. Teljesen tanácstalan vagyok :(2020. máj. 15. 09:43
1/8 anonim válasza:
Nekem azt mondták anno, hogy rendszeres 5 perces fájásokkal érdemes elindulni.
Végül nekem csak akkor rendeződött, amikor beértünk a kórházba, de indulni kellett, mert egy erősebb fájással megrepedt a burok és csordogálni kezdett a magzatvíz
2/8 anonim válasza:
Szerintem ezek még nem az igazi fájások.
3/8 anonim válasza:
Rendszeres 4-5 perces
Vagy magzatvízelfolyáskor azonnal, ha zöld volt a víz..
Amúgy a fájások után..
/ sokszor orvos ilyenkor “berángat.” Teletol oxyval/
Korai még.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, várunk még akkor :)
2020. máj. 15. 11:21
6/8 A kérdező kommentje:
Az imént elment egy darab nyákdugó, nagyon reménykedem 🥰😍
2020. máj. 15. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!