Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes babás vagyok, mennyir...

10 hetes babás vagyok, mennyire igaz az, hogy nem lehet hason, vagy hanyatt aludi? Baja lessz a babónak?

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Úgy aludj ahogy kényelmes... Amíg nem nagy a pocid és biztosra érzed, nem nyomod magad, akkor aludj nyugodtan hason, a pici védve van, és még elég kicsi ahoz, hogy "elbújjon". Pihenj nyugodtan, az a legjobb a picinek.

Úgy is érezni fogod mikor nem tudsz már a megszokott alvós pózban aludni.

Boldog baba várást

2008. nov. 23. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tényleg érezni fogod, hogy mikortól nem kényelmes hason feküdni. Nekem az első jelek között volt a haspuffadás is, úgyhogy már az elejétől kényelmetlen volt úgy aludni. Háton elég sokáig, azt hiszem talán félidőig aludtam, de ezt is érezni fogod, ha nem jó. Nekem akkortól volt talán kényelmetlen, mikor érezhető kezdett lenni a súlya a babámnak. A legbiztonságosabb később a bal oldalon fekvés, akkor nem nyomja a baba az ereket.

2008. nov. 23. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugy aludj ahogy neked kenyelmes. En nagyon sokaig csak a jobb oldalamon tudtam aludni, aztan most nehany hete csak a bal oldalam jo a babonak, vagy a hatam. Pedig en is azt hallottam hogy a haton alvas nem tesz jot neki...de ezt az orvos cafolta :)

Sok boldogsagot

28 hetes pocakos

2008. nov. 23. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!