Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányinger, szédülés ellen...

Hányinger, szédülés ellen kinek mi vállt be?

Figyelt kérdés
Reggel óta émelygek és szédelgek kicsit, amióta kiderült, hogy terhes vagyok ez fenn áll, viszont ma reggeltől egyre intenzívebb a dolog. A víz, keksz nem vállt be... ötletek?
2020. máj. 11. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
A Cola beszokott jönni, próbáld ki.
2020. máj. 11. 11:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam colát inni max egy évbe kétszer... de ahogy rágondoltam már kirázott a hideg 😀😀 más ötlet?
2020. máj. 11. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más, én szerettem gyömbéres schweppset inni, vagy paradicsomos margarinos szendvicset enni, de pl. sokaknak baja van a paradicsommal.
2020. máj. 11. 11:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma csak 4 puffasztott rizs ment le magában mert egyszerűen sem a szagokat, sem az illatokat sem a látványt nem bírom... a vizet is csukott szemmel iszom mert attól is kivagyok... mivel dolgoznom kell muszáj lenne ennem valamit mielőtt rosszul leszek, egyszerűen nem megy
2020. máj. 11. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:

A szédülés valószínűleg alacsony vérnyomás miatt van. Ha van mivel, mérd meg és kiderül. Ha így van, ihatsz kávét vagy zöld teát apránként szétosztva a napra. Frontokra is érzékenyebb lehetsz, és most elég durva időjárás-változások vannak.

Hányingerre B6 vitaminnal lehet próbálkozni, van, akinek használ és dicséri, másnak sajnos nem. Hogy melyik ételtől nem undorodsz, hanem még tán segít is, az teljesen egyéni, van, aki sósat, nagyon fűszereset, más savanyút vagy édeset kíván. Sokaknál az válik be, ha folyton rágcsálnak valamit. (Másnál meg sajnos semmi és végighányja meg kórházba kerül infúzióra. Másnak meg ugye semmi tünete.) Hányinger csökkentő gyógyszerek is vannak (klasszikusan a Daedelon kúp), de ezeket csak durvább esetben írják fel, - beszéld meg az orvosoddal -, valószínűleg többek közt azért, mert nem lehet több hétig szedni és nem tesztelik terheseken, és azért minden gyószernek lehetnek mellékhatásai.

2020. máj. 11. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!