Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek 17 hónap van a két...

Akinek 17 hónap van a két babája között és a nagyobbikat sopkáig szopiztatta, ez miként működött?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kiváncsi, h. van egy ismerősöm aminek 17hós lesz a kislánya, amikor megszületik a kistesó,és még most is 3szor naponta szopiztatja, h. ezt meddig lehet vajon?Most 16 hetes pocis a csajszi.

Amikor megszületik a kicsi, akkor hogy lesz ez a szopiztatás?Tapasztalatokra lennék kiváncsi.Köszi

2010. júl. 29. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Az első két gyerekem közt 17 hónap a korkülönbség, a fiam 16 hónapig szopizott, aztán egyik nap abbahagyta (reggel, délben szopizott, este nem kérte, csak rázta a fejét, hogy nem, és bebújt az ágyba, ennyi volt) Sokat agyaltam én is, milyen lesz, ha mindkettő szopizik, de ő megoldotta a kérdést :-)

Szerintem korai ezen rágódni, lesz, ahogy lesz. Kialakul.

2010. júl. 29. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan 18 hónap volt köztük,de az az egy hónap nem igazán számít.:))

Én a terhességem alatt végig szoptattam,és a kicsi születése után fél évig tandem szoptak ketten-vagyis mindketten.A kicsit az egyik,a nagyot a másik mellből szoptattam,nem kevertem,így elég tej volt mindkettőjüknek.Semmi gond nem volt se a terhesség alatt,se később a kicsi gyarapodásával,pedig 6 hónapig kizárólag anyatejes volt.

Úgy aludtak el esténként,h egyik oldalamon az egyik,másikon a másik szopizott.:))

2010. júl. 29. 11:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, h. írtatok, erre voltam kiváncsi. Ill. arra is, h. ugye egy újszülöttnek teljesen más tejcsire van szüksége, mint egy majdnem másfél évesnek. És a szervezet ezt vajon hogyna oldja meg?
2010. júl. 29. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
2.vagyok.Ilyenkor az újszülött igényeihez igazodik a tej,ez a nagyobbnak sem árt,sőt.
2010. júl. 29. 12:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, hát érdekes, és köszi.
2010. júl. 29. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!