Egyre növő pocival, főleg téli időszakban, hogy lehet úgy cipőt, csizmát felhúzni, hogy ne ártson a babának? Vagy ennyi lehajlás nem árt meg?
Figyelt kérdés
2007. dec. 13. 20:41
1/4 anonim válasza:
Alacsony kisszéken vagy sámlin ülve menni fog, vagy kérj segítséget :-))) Jó babavárást!v
2/4 anonim válasza:
Én a 8. hónapban vagyok, és azt tanácsolom Neked, hogy járj mezítláb. Még nincs hó, megoldható..:)
3/4 anonim válasza:
azt beszélik,h jobb ha beszerzel egy külön öltöztető személyzetet,de ha a párod ráér ő is jó.(Szerencsére a legvégén nekem már lehet papucsozni is,mert május végén születik a mi kis békánk:))Lehet kapni hosszú cipőkanalakat,azzal nem tiprod le a sarkát.A sámli nem rossz,de felkelni róla???
4/4 anonim válasza:
Ennyi hajolgatás nem árt meg. Meg fogod találni a helyes pozíciót. Ilyeneken felesleges aggódnod, arra figyelj oda hogy minden tápanyagot megkapjon a baba, egyébként meg a babának semmiképp sem árt a mozgás, maximum kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!