Valaki használt clexane-t terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Barnázás miatt kaptam duphastont 2 hete, de még mindig nem múlt el. Hétfő óta pedig szúrnom kell clexane-t. Előtte néha barnáztam, de volt,hogy szinte egész nap nem. Most viszont mióta szúrom magam egész nap van barnázás, vagyis csak wc-zés után. Ez normális?2020. máj. 7. 12:38
11/12 anonim válasza:
#9 így már értem.
Amúgy nincs köze, én egyáltalán nem barnáztam a második terhességem alatt. Pedig még szívhang sem volt, amikor elkezdtem szúrni. Az első terhességemnél volt 1x, akkor meg is ijedtem. Az ügyeletes orvos mondta, hogy hogy ma én vagyok az 5. aki ezzel ment be, valószínűleg cdak a front miatt lehet, pihenjek sokat. 🤷 10-11 hetes terhes lehettem.
Hány hetes terhes vagy?
12/12 A kérdező kommentje:
Hétfőn mondta a doki, hogy 6 hetes.
2020. máj. 7. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!