Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez azt jelenti, mégsem lesz...

Ez azt jelenti, mégsem lesz tejem?

Figyelt kérdés

Múlt héten már helyesen csordogált az előtej minden nap a mellbimbómból. Erre a héten, már három napja nem. Kétségbe vagyok esve.

33 hetes

2010. júl. 28. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Örülj Neki . már beindult az előtejed, ne piszkáld. Nekem is ilyen hamar volt és nekem nagyon jó lett. Első hónapban 2 kilót hízott a fiam, csak anyatejes volt. Ha bent vagy a kórházban menj a mellszívógépet használd mert csodát tesz. Besza.rik az ember a fájdalomtól de nagyon jól leszívja és ezáltal beindítja a termelést
2010. júl. 28. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Nem kell kétségbe esni. :)

Csatlakozom az elöttem válaszolóhoz. Minnél többet fejd a cicid bent a kórházba tényleg csodát tesz. Nekem 6 óra alatt úgy beindítota a tejtermelődésem, hogy elég volt a babának és még tudtam egy picit lefejni is. Pedig nagyétkü volt a babám már akkor is. :)

2010. júl. 28. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előtejnek semmi köze ahhoz, hogy mi lesz szülés után, ne aggódj.
2010. júl. 28. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem volt előtejem, mégis 15 hónapig szoptattam a babám, és akkor sem én választottam el! :-)

Minden jót!

2010. júl. 28. 23:09
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem 2 csepp előtejem volt 20 hetes koromban.most már 8 hónapos a kisfiam és még mindig szopizik.semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2010. júl. 29. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:

A barátnőmnek volt előteje, szabályosan folyt, de a szülés után mégsem volt egy csepp sem, pedig a kisfia nagyon ügyesen szopizott.

Nekem egy csepp előtejem sem volt, a szülés utáni negyedik naptól dőlt a tej a cicimből, ha kellett ha nem.

Az előtejnek semmi köze ahhoz, hogy tudsze-e majd szoptatni vagy sem.

2010. júl. 29. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!