Picilány91 kérdése:
Vállalt valaki úgy második gyereket, hogy az elsőt császárral szülte, és császármetszés után (nehéz légzése lett 24 órán belül), tüdőembólia gyanus volt?
Figyelt kérdés
Hogy zajlott a a második terhesség császármetszés után (5 éve szültem)? Kapott vérhigítot terhesség alatt a tüdőembólia kockázata miatt, illetve mennyire "biztonságos" így a második terhesség? (Csak császárral tudnám a másodikat is megszülni)
Első terhességnél brutál nagy volt a hasam, nagy gyerek is lett 4 kiló feletti... Szeretnénk egy tesót neki, de a tüdőembólia miatt nagyon félek bevállani, nem szeretnék meghalni... Hatha van itt olyan anyuka aki így vállalt be második gyereket, várom a válaszokat, köszönöm :)
2020. máj. 5. 21:19
1/3 anonim válasza:
Volt embóliád, vagy csak a gyanú? Ha nem volt, akkor lehet szerintem, az orvos mit mond?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát azt mondta fogyjak le 10 kilót, ezzel is csökkentve a kockázatot (156cm vagyok es 65kg).. De akkor se megnyugtató a dolog, viszont nagyon szeretnénk még egy gyereket.. Gondoltam hátha itt van olyan anyuka aki így vállalt második gyereket, és esetleg megosztaná a tapasztalatát, illetve, hogy maga a terhesség hogy zajlott, kapott e verhigitot? Biztonságban bokt e úgy stb..? :)
2020. máj. 6. 10:08
3/3 anonim válasza:
Szia. Bár én termeszetesen szültem, remélem tudok segíteni. Az első szülés utáni napon nagyon szurt a hátam és a mellkasom, nehezen kaptam levegot. Vért vettem, trombózis, tüdőembolia gyanus voltam magas D-dimer szint miatt. 6 hétig kellett vérhigítóznom. Második terhességnél nem kellett, csak szules utan szinten 6 hetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!