Várandósságnál hányadik hónapig lehet "normálisan élni"?
Figyelt kérdés
Ha tegyük fel nem veszélyeztetett terhességről van szó, akkor kb hányadik hónapig van az a szint, hogy nincsenek jelentősebb tünetek (hányingeren kívül) és jelentősebb méretű has?
Vwgy ez nagyon egyén függő?
Tudom h nem lesz terhes az ember varázsütésre, és nem lehet pontosan betervezni mindent :) de valamilyen szinten azért próbálok tervezni
2020. máj. 4. 19:59
11/14 anonim válasza:
Első babanal a 20. hetig hanytam, addig borzaszto volt, utana viszont eszre sem vettem, hogy terhes vagyok. 40. heten inditottak a szulest, az utolso 1-2 napban kezdtem vizesedni.
Most nem hanyok, 13 hetes vagyok, de allandoan verzek, barnazok, most ez keszit ki, nem fekszem egesz nap, de nagyon nem merek semmi normális dolgot csinalni.
12/14 anonim válasza:
27 hetes vagyok, mindenféle házimunkát megcsinálok, egyedül a függönyfelrakást bízom a páromra. A hajolás az kicsit nehezen megy már, cipőfelvétel pl. De nekem nincs még túlzottan nagy hasam. :) Így egyelőre teljesen jól elvagyok. Egyedül a pisiléssel nehéz, ha nem itthon vagyok.
13/14 anonim válasza:
Szia. Első terhességem (ikrekkel) nagyon jól viseltem. Sokat sétáltam, dolgozni jártam, soha nem volt terhességi rosszullétem. A pocakom nyilván sokkal korábban látszódott, mint az egy babásoké. A 20.-ik hét környékén egy kicsit kezdett fájni a hátam és ritkán volt gyomorsavam. Most újra babát várok, de most minden jön ami előzőleg kimaradt. A hányáson kívül minden megtalál. Kicsit örülök is, hogy ebben a vírus helyzetben nem enged a főnököm dolgozni, mert nem tudom a munkahelyemen ülve, hogy vészeltem volna át ezeket a rosszulléteket. Most már közeledek a 12 héthez és egyre ritkábban érzem rosszul magam, de azért előfordul. Én még nem veszem észre, hogy lenne pocakom, talán azért mert az ikrek miatt maradt egy kis babapocakháj.
14/14 anonim válasza:
25 hetes terhesen kezdtem nehezebben felkelni az ágyból, szóval nekem azóta nehézkesek a napjaim, most 27 hetes vagyok, napról napra nehezebb, nem tudom miért talán az ingerszegény környezet, a kijárási tilalom miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!