Üdv! 4hetes terhes vagyok, normális hogy pár napja hasmenése van?
2x is voltam terhes (az első sajnos vetéléssel végződött), de hasmenésem soha, egyikkel sem volt. Sokkal inkább székrekedés.
Szerintem csak elkaptál valamit, de semmi összefüggés nincs terhesség és hasmenés között.
Kedves utolsó.
Simán lehet 4 hetesen tünete valakinek,nekem is volt már a nemvárt előtt kb 5 nappal. Valaki sokkal érzékenyebb a hcg-re,és ha van hcg,akkor lehetnek tünetek is.
Kedves kérdező. Nem lehet tudni kinek milyen tünetei vannak illetve lesznek,általában a székrekedés a jellemző ilyenkor. Lehet összeszedtél valami vírust,de az is lehet hogy valamelyik vitamintól van amit szedsz. Esetleg túl sokat szedsz valamiből. Nekem pl a magnosolv okozott hasmenést.
Nekem is a magnéziumtól volt és van is még mai napig. Magne B6-tól van, pl. A magnerot nem okozza ezt. Ezért szedek magne b6-ot is este 1 szemet,mert így csak reggel van 1x lágyabb széklet. Mert alapjáraton székrekedéses vagyok és hajlamos az aranyérre. Így kész felüdülés nekem ez a mellékhatás. :)
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!