Baba szívhangja az utolsó mentsruáció első napjától számitott hatodik héttől van?
Figyelt kérdés
Vagy magatól amikor már tényleg "ott" van?
Mindem hülyeséget írnak neten
2020. máj. 4. 05:04
1/5 anonim válasza:
Mindent az utolsó menstruáció első napjától számolnak. Igen. De szerintem ne rohanj 6 hetesen lehet később fogant es akkor mehetsz még 1x.
2/5 anonim válasza:
Ovulációtól számítva 4 hét, plusz 28 napos ciklusnal +14 nap, 30 napos ciklusnal +16 nap, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
En nem rohanok... a dokim mondta, hogy az utolsó mentruációtól számított 45.nap menjek ultrahangra.... csak nekem ia korainak tűnik ezért érdeklődöm
2020. máj. 4. 07:27
4/5 anonim válasza:
Az első babánál kerek 6 hetesen volt szívhang.A másodikkal 7 hetesen.Változó.
5/5 anonim válasza:
Nekem 6+4 hetesen még pont nem volt, be is voltam sz*rva. Aztán 8 hetesen meg már volt. Nem törvényszerű az a 45 nap, ha megint döntenem kéne, hogy mikor megyek, betöltött 7. hét után mennék első uh-ra, ha amúgy nincs panaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!