Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mondjuk el a terhesseget...

Mikor mondjuk el a terhesseget a szuloknek? Mar 3-4npja hogy halvány pozitív, nem sokat erõsodott a csík

Figyelt kérdés

Holnap elszeretnenk mondani, egyreszr anyak.napja is es igy egy plusz meglepii lenne.

Vagy varjunk az ultrahangig..?

2020. máj. 2. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
A kerdesben irod h nem sokat erosodott a csik, aztan par valasz utan ami lathatolag nem tetszik neked, meggondoltad magad es maris “ igaz halvány a csík de sokkal erossebb mint 4nappal ezelõtt.. “.... ennyit a kerdesedrol.
2020. máj. 2. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Én egy héttel a pozitív teszt utan mondtam el facetimeon keresztül, mivel úgyis anyák napja lesz most vasárnap, illetve nagyon szoros kapcsoltban vagyunk, mindenről tudnak amugy is.
2020. máj. 2. 11:58
 13/16 A kérdező kommentje:
nem sokat erõsödött, de annyit mar igen h sokkal eggyértelműbb legyen a 2 vonal -akkor igy mondom.
2020. máj. 2. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Akkor mondd el, hogyha a vetélést is elmondanád amúgy is. Hogyha egyébként azt eltitkolnád, akkor ne mondd el. Ennyi szerintem. Az öcsémék azonnal elmondták már a pozitív tesztet is, aztán 11. héten sajnos elvetélt, de együtt voltunk örömben, bánatban, ők az eleje óta így szerették volna, hogy mindent megosszanak velünk. Sokat tud segíteni.
2020. máj. 2. 14:55
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Én el mondanám, pedig egy vetélésen túl vagyok. Az ember ne az édesanyja elótt titkolózzon. Legyetem pozitívak, nem lesz semmi baj a babával, s ez egy remek alkalom elmondani, hogy nagymama lesz anyukád :) ha mégis baj lenne, az nem ezen fog múlni, hogy "elkiabáltad" vagy sem.
2020. máj. 2. 15:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem csak a 12. Héten mondta el , mi elmondtuk ahogy pozitív lett a teszt és még bőven a doki előtt. Leginkább azért mert én dohányoztam és ahogy pozitív lett a teszt leraktam , így ez mindenkinek feltűnt volna miért nem gyujtok rá. Amúgy csak akkor mondtuk volna el miután doki megerősít ( 6. Héten )
2020. máj. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!