Kinek mikor, hány hetesen múlt el a "mindjárt megjön" tipusú hasfájás?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 17:31
1/10 anonim válasza:
Úgy emlékszem, nekem sokára, már rendesen látszott a hasam. MOndjuk 16-18 hét vagy ilyesmi.
3/10 anonim válasza:
Én 8 hetes leszek holnap, de én mostanában nem nagyon éreztem ilyen fájdalmat. HOgy ez jó e nem tudom. Te hány hetes vagy?
4/10 anonim válasza:
5-8 hetesen minden nap éreztem, aztán elmúlt, viszont minden hónapban, akkor amikor amúgy meg kellett volna jönnie fájdogált a pocakom, csak enyhébben mint előtte. Ez nekem a terhesség 5. hónapjában is volt...
30 hetes kismama
6/10 anonim válasza:
nekem 4.5. héten volt azóta fáj de inkább feszít vagy szúr élesen de nem mensis érzés-
7/10 anonim válasza:
kb 10. hétre múlt el,de kb a 25. héttől újra érzem,ahogy nő a pocak,bébi,nyúlnak a szalagok stb
31 hetes km
9/10 anonim válasza:
Nekem a 8. hét körül múlt el, de pl most lenne az ideje a mensimnek, nekem most is a fáj hasam egy kicsit. 14 hetes vagyok
10/10 anonim válasza:
Kb. a 16. hétig állandóan volt,aztán 24 hetesen 2-3 napig és most a múlt héten(28.héten)megint 2-3 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!