Hol lehet fotózáshoz uszályos kismamaruhákat venni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen sehol nem találok.2020. máj. 2. 00:07
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Meska
Ha az előzőt törölnék “hirdetés” miatt
5/11 anonim válasza:
Hàrom féle kismamafotózás van :D az egyik az uszályos ruha, a másik a szinte átlátszó “szexi” fehérneműs, a harmadik meg a fehér póló-farmer-mezitlábas. Ez valami kötelező három amúgy, vagy ennyire nem kreatív senki?
6/11 A kérdező kommentje:
Ne hargudj, de ha nekem ahhoz van kedvem, hogy a fotózásra egy olyan ruhát IS felvegyek, amilyen nekem tetszik, akkor miért ne?!
Szerintem tökéletesen kiemeli a pocakot és a nőiességet is😉
Tudod, több átöltözési lehetőség is van egy fotózáson.
De mi az, ami szerinted kreatív? A mackónadrágot mondjuk senki nem választja, és nem fantáziahiány miatt. 😂
2020. máj. 2. 09:21
7/11 anonim válasza:
Keress rá Lily Gardrobe-ra Facebookon! Gyönyörű kismama fotózásra való ruhái vannak :)
8/11 anonim válasza:
Van egy csomó olyan foTós is aki biztosítja a ruhákat , fejpántokat is. Mi direkt olyat kerestünk ,mert csak emiatt nem akartam megvenni egy ruhát ami a büdös életbe többet nem lesz rajtam 😀
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó ötlet lenne én is ezt a megoldást választanám, ha nem ajándékba kaptuk voltna a fotózást. Szóval a fotós nem lenne fix.
2020. máj. 3. 05:33
10/11 anonim válasza:
És mért vannak lepontozva a válaszadók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!