Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek. Nem. Kicsi a. meret?

Szerintetek. Nem. Kicsi a. meret?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Múlthét kedden voltam először ultrahangon,akkor 4mmes petezsákot láttak. Az ultrahang papírra 5+1 hetet irtam..Ma voltam ismét( ra 9.nappal) a petezsák 10.5 mm,benne 2mmes embrió,szívcsőpulzálással..Az uh papírra azt irta.6+0 ...Az utolso elotti uh alapján 6+4 naposnak kellene lennie,a.mensim alapján,amit tudok hog, mikor.volt ovum +/-1 nap pedig 6+2 naposnak..

Szerintetek jó ez a.méret?Nem.pici? Szikhólyagot nem is mondott,a.papíron sincs rajta

Szerintetek?

2020. máj. 1. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, mekkora. A lényeg, hogy ver a szíve.
2020. máj. 1. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne szikhólyagja, nem élne, pont emiatt a szívhang megjelenése után nem szokták említeni, mert értelemszerű, hogy van. A szívhang a lényeg innentől. Egy-két nap méretbeli eltérésnek semmi jelentősége, ne aggódj!
2020. máj. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!