Van más kismama is akinek sokkal kisebb volt 8hetes uhon a picije mint kellett volna?
UM: 02.29.
2 hete voltam az első uhon. 6+6naposan,de 5 hetes terhességnek saccolták.
Akkor a klinikán 24mmes petezsákot és 4.66mmes szikhólyagot mértek,életjel még nem volt.
2 hétre hívtak vissza azaz mára.
Ma 8+5 napos vagyok utolsó menstruáció szerint.
De 6+1 naposnak felel csak meg,4.4mm. Pulzálás van.
Ugyanazon gépen mérték,csak az elsőt szonográfus,másodikat a dokim.
1 hete SZTK-s dokinál jártam ő crl: 10mm mért de valószínűleg a szikhólyaggal együtt mérte,mert ugye ma sokkal kisebb. Szívhang jó volt.
Mai uh képén látszik a szikhólyag+embrió,együtt lehet már 10mm.
Doki bízik abban, hogy későbbi fogantatás,de nagyon aggódom miért ilyen kicsi. :(
Mit gondoltok? Van ilyen,hogy ekkora differencia helyreáll?
Engedd el ezt a 28.napos ciklust, mert, ha a 18.napon volt + az LH teszted, akkor valószínűleg másnap repedt a tüsző, tehát az a 0.dpo. Ha jól számolok, akkor neked 13 napos a luteálisod, tehát ovu + kb.13 nap= menzesz első napja.
Szóval olyan 32 napos ciklusod lett volna. Drukkolok, hogy minden rendben menjen.
Kedves utolsó!
Igazad van,Kindaraban vezettem 16-17-18 erősödő ovu teszt,hőm 19 napon ugrott meg latvqbyoan. És a program emiatt átvitte a várható menstruációt 33.napra. így fért bele a 14nap amit te is írsz.
6 nap múlva uh kontroll remélem növöget.
Írj majd légyszi, mi volt a kontrollon.
Drukkolok! 🍀
Szia Kérdező, voltál orvosnál? Mit mondott a doki? Ugye minden rendben?
2-es és 6-os válaszadó vagyok
Nagyon sajnálom kérdező :(
Kitartást kívánok neked, ez borzasztó 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!