Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hányadik hétre múlt el...

Kinek hányadik hétre múlt el a "halálosan fáradt vagyok" korszak terhesség alatt? Kinek milyen módszer vált be ellene?

Figyelt kérdés
Egyszerűen szőrnyen fáradt vagyok hetek óta. 10 hetes vagyok de ilyen egyikngyerekemnél sem volt.

#terhesség #fáradtsáh
2020. ápr. 30. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
11 hétre... utána is fáradt voltam,de már nem éreztem azt,hogy rögtön összeesek az utcán és elalszok. A legborzasztóbb tünet volt ez,volt olyan,hogy azt ereztem nem fogok hazajutni mert annyira fáradt voltam,semmi erőm nem volt.
2020. ápr. 30. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan 16 hetes kor körül múlt el, borzalmas volt. Egész terhességem alatt összesen ennyi bajom volt szerencsére. Munka után hazajöttem és gyakorlatilag másnap reggelig csak aludtam.
2020. ápr. 30. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
13.heten
2020. ápr. 30. 23:48
 14/15 anonim ***** válasza:

14 hetes vagyok pont, már kezd visszajönni az energiám, de még nem az igazi. Az elején szinte az egész napot át tudtam volna aludni, mostmár simán takarítok egész nap, és nem kell délután aludni sem. Rátesz még az is, hogy éjszaka nagyon nehezen alszom el akkor is, ha korán kelek és napközben nem alszom... Van, hogy 4 körül sikerül elaludni.

Módszer? Alvás :D

2020. máj. 1. 01:24
 15/15 anonim ***** válasza:
19 hetes vagyok és még mindig tart. Szerintem nálam ez az állandó fáradtság végig ki fog tartani. 😆
2020. máj. 1. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!