Ti milyen gyakran szexeltetek a terhesség alatt? Milyen pózban volt a legkényelmesebb? Mit csináltatok másképp?
Köszönöm mindenkinek a választ.
8as, nézz utána nyugodtan, hogy terhesség alatt egyáltalán nem tilos a szex, csak bizonyos esetekben, ha az orvos ezt mondja.
Semmilyen változás nem volt, ugyanannyit és ugyanúgy szexeltunk. Nem fogtuk vissza magunkat. Ez azt jelenti, hogy napi 2-3 amikor párom nem dolgozott és itthon volt értelemszerűen. A vége felé annyi volt, hogy a hasam miatt lovaglóban, hátulról, oldalt volt jó, máshogy nehez lett volna hozzám férni :D nem gumiztunk.
5 hónapos a kicsi, a szex változatlanul tökéletes és minden napos :)
Sajnos nálunk azóta szinte egyáltalán nincs..kb havi 1...és nem én nem kívánom,hanem a párom nem kíván engem. 17.hétben vagyok,még hasam sincs.
Arról a kb 4 alkalomról tudok nyilatkozni ami eddig volt. Én mindig nagyon nedves voltam a terhesség előtt,de azóta több idő kellett ahhoz hogy izgalomba jöjjek,sokkal szárazabb lettem. Az aktus maga nagyon jó,és a párom belém is élvezett,abból sem lett baj. Szóval nyugodtan szexelhetsz,de tényleg figyelj arra mi,hogy jó neked.
Jó babavárást! És gratulálok a kicsihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!