Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok mikor lett teljesen...

Nálatok mikor lett teljesen publikus, hogy babát vártok? Gondolok itt pl közösségi oldalra, vagy, mikor már minden ismerős tudta.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A szűk családnak 12 hetesen. A tágabb családnak és barátoknak 20 hetesen. Közösségi oldalon, munkáltatónak 22 hetesen 🙂
2020. ápr. 27. 22:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Csaladnak miutan lett szivhang. Munkahelyen szinten mert athelyeztek mas munkakörbe. Masnak meg semmi koze hozza.
2020. ápr. 28. 00:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Csalad pozitiv tesztnel, baratok 12hetesen, munkahelynek korabban mert verzes miatt tappenzre kellett mennem 3hetre.

Fb-on akkor sem fogom, ha megszuletik.

2020. ápr. 28. 04:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
34. hétben vagyok, sokan még most se tudják, főleg a közösségi oldalokon nem publikálom a dolgot. A férjem, húgom és anyukám kivételével a családom is csak 12 hét után tudta meg.
2020. ápr. 28. 07:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Első terhességnél a családnak és pár barátnak az első orvosi vizsgálat után elmondtuk. A férjem nagyon büszke volt rá, hogy ikreket hoztunk össze. A Fb-on a 12 hetes uh után jelentettük be, mert én sem ott élek már ahol fiatalabb koromban és olyan jól esett, hogy végre én is várandós vagyok. Aztán sajnos a babák úgy döntöttek, hogy korábban jönnek és végül nem is maradtak velünk. Ezt persze nem osztottuk meg sehol, csak egy szűk kör tudott a tragédiánkról...viszont így 2-3 hónapon keresztül folyamatosan jöttek az érdeklődő üzenetek a várt szülés időpontja körül. Azért nehéz volt állandóan újra és újra elmondani. Most újra babát várunk és eszembe sincs megosztani a világhálón. Majd ha megszületik akkor megosztjuk. Jelenleg egy szűk kört leszámítva nem tudja senki...persze rettentően nehéz magamban tartani...de így a jó.
2020. ápr. 28. 07:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen a pozitiv teszttol, mert sugarveszelyes munkakor. De nalunk diszkretek ilyen szempontbol, itt ilyenrol nem pletykal senki. A csaladnak a 12. hettol mondtuk el. Ismerosoknek, amikor talalkoztunk es alkalom adodott. Csak emiatt senkit nem hivtam fel. A Facebookon a mai napig nincs kint semmi, pedig mar negy eves a nagyobbik gyerek. Mondjuk a hazassagunkrol sincs kint semmi, es a kapcsolati statuszom is rejtett. Csak semleges dolgokat teszek oda fel, pl. utazasnal kepeket tajakrol, magamrol. A csaladomrol nem osztok meg semmit, akikkel kapcsolatban vagyok, ugyis elmondjuk, masnak meg nem kell tudnia.
2020. ápr. 28. 08:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Család egyből, munkahely egyből, 4-en dolgozunk nők egy irodában, én nem tudok ilyet titkolni. És a nők amúgy is mindent észrevesznek :). Meg fizikai munka is tartozik a munkámhoz, így emiatt sem tudtam volna titkolni. De egy nő nem is tudja ezt másik nő elől. Volt egy kolléganőm, nem mondta el a 12. hétig (mindenki tudta, h babát vár, a viselkedéséből), aztán nagy ünnepélyesen bejelentette a 12. héten, hogy terhes. Kicsit sem volt színpadias. Persze ezt mindenki máshogy éli meg, mindenkinek szíve joga titkolni, nem titkolni, csak ebben a szituációban annyi sok manír volt.
2020. máj. 7. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!