Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikortól kezdtetek hízni?

Ti mikortól kezdtetek hízni?

Figyelt kérdés
Én meg voltam győződve róla, hogy 1-2 kg biztos feljött, a melleim megnőttek, a hasam is mintha nagyobb lenne, még sem híztam egy dekát sem a mérleg szerint. 9. hétben vagyok
2020. ápr. 22. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a 16.hétben vagyok és még mindig nem hiztam. Pedig már kis hasam is van meg mellem is. Azt mondták amíg a baba rendesen fejlődik nincs gond.
2020. ápr. 22. 14:25
 2/6 anonim válasza:
0%

9 hetesen hogyan isnered a magyar nyelvet?

A 840. hétben vagyok már nagyon kövérnek kéne lennem...de nem vagyok.

2020. ápr. 22. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Én az első 3 hónapban felszedtem 4 kilót. Köszönhető ez annak, hogy leraktam a cigit, fogamzasgátlót, hirtelen pótcselekvés lett az evés. ( Egyböl teherbe is estem )

57 kg voltam elötte, most 67 kg vagyok, és 32 hetes :)

2020. ápr. 22. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:

2. Neked meg mibajod van ? 😆

Én a 8. Héttől kezdtem el hízni , az első 2 trimeszterben sok feljött , pontosabban a 26. Hétig , onnantól kezdve nem hízok ,most vagyok a 30. Hétben. 14 kg plusz van rajtam , nem volt se hányingerem soha , se rosszullét.

2020. ápr. 22. 21:06
 5/6 anonim válasza:
#3 fölszedtem 70 kilót! Más csak 14-et ez hogylehet?
2020. ápr. 29. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

70 kilot? Azt hogy? :D

2020. máj. 1. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!