Mellső fali méhlepénnyel tényleg kevésbé fog látszani a pici ultrahangon? 1. genetikain még semmi gond nem volt, látszott rendesen.
Figyelt kérdés
Első terhesség + mellső fali méhlepény kinek mikor kezdett kerekedni a pocak amúgy?2020. ápr. 22. 13:37
1/7 anonim válasza:
Nekem is mellsőfali volt, 4 hónaposan látszott már, de rendesen csak 22-24 hét körül éreztem mozogni :)
3/7 anonim válasza:
14 hetesen a szűk környezetem már látta, 16 hetesen idegenek is kérdezgették. Alacsony vagyok, és elég vékony, így hamar látszott. UH-n mindig jól látszott a kislányom, meg lehet azért oldani :)
4/7 anonim válasza:
Első terhességemnél volt mellső fali. Míg pici volt, betakart, még a 12. hetinél is hüvelyi kellett emiatt, de előrehaladott terhességnél már rendesen látták.
A pocak méretet egyáltalán nem befolyásolja, óriási hasam volt.
A magzatmozgást viszont később éreztem, először 20 hetesen, de utána bedurvult.
5/7 anonim válasza:
Már 12 hetesen lehetett látni, persze nem szembetűnően.
6/7 anonim válasza:
Nekem mellső fali van, nem jelentett gondot egy uh-n sem, a mozgást is elég hamar éreztem, 16-17 héten már biztosan, előtte csak a "rebegést"
50 kg-ról kezdtem, a 12 héten kezdtek szűkössé válni a nadrágok, 16.heten már egyértelműen látszott
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2020. ápr. 22. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!