Akik a terhességük alatt egyáltalán nem kívánták a húst, azoknak milyen nemű babájuk született?
Én csak a csirke húst nem bírtam megenni és nekem is fiam született.
Most is kismama vagyok most nem volt gondom a hússal pedig elvileg ő is fiú lesz.
Majd kiderül...
26 hetes terhes vagyok és a csirkehús a mumus az életemben. De nagyon szeretném a magyar kolbászt és szeretem a bacon szalonnát is. Nem nagyon jutok hozzá a jó magyar kolbászhoz, mert nem Mo-n élünk. Normális esetben, egyáltalán nem eszem disznóhúst. Dinnye és málna a kedvenceim, korlátlan mennyiségben. A dietetikus akivel beszélnem kell - protokoll a kórházban - megfenyegetett terhességi cukorbetegséggel...tettem is ezzel kapcsolatban fel kérdést itt anno.
Kisfiunk lesz...
Milyen jó kérdést tettél fel! Érdekes, hogy mindannyiónk kisfiút vár...kíváncsi vagyok neked is kisfiú lesz-e?
Én ugyanúgy megettem a húsokat, mint a terhesség előtt.Nem kívántam jobban, de nem is undorodtam tőle egy percig sem.A tejtermékekért pedig egyenesen rajongok.Kislányunk lesz!
32 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!