Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik a terhességük alatt...

Akik a terhességük alatt egyáltalán nem kívánták a húst, azoknak milyen nemű babájuk született?

Figyelt kérdés
Ha csak a húsra gondolok, már hányingerem van, ha tehetném, csak gyümölcsöt ennék egész nap. A tejtermékek sem csúsznak igazán. Tapasztalat?
2010. júl. 27. 21:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam született. Nekem a tejtermékekkel nem volt gondom, de a húsnak a szagától is rosszul voltam pedig alapvetően nagyon szeretem a húst.
2010. júl. 27. 21:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Első trimeszterben a húsra,és a tejfölre nem tudtam rágondolni.A húst a család többi tagjával kellett megvetetnem.Joghurtot,tejet fogyasztottam,attól nem voltam rosszul.Kisfiam született.
2010. júl. 27. 22:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem is fiam született.
2010. júl. 27. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:

Én csak a csirke húst nem bírtam megenni és nekem is fiam született.

Most is kismama vagyok most nem volt gondom a hússal pedig elvileg ő is fiú lesz.

Majd kiderül...

2010. júl. 28. 00:16
 5/15 anonim ***** válasza:

26 hetes terhes vagyok és a csirkehús a mumus az életemben. De nagyon szeretném a magyar kolbászt és szeretem a bacon szalonnát is. Nem nagyon jutok hozzá a jó magyar kolbászhoz, mert nem Mo-n élünk. Normális esetben, egyáltalán nem eszem disznóhúst. Dinnye és málna a kedvenceim, korlátlan mennyiségben. A dietetikus akivel beszélnem kell - protokoll a kórházban - megfenyegetett terhességi cukorbetegséggel...tettem is ezzel kapcsolatban fel kérdést itt anno.

Kisfiunk lesz...

Milyen jó kérdést tettél fel! Érdekes, hogy mindannyiónk kisfiút vár...kíváncsi vagyok neked is kisfiú lesz-e?

2010. júl. 28. 02:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem semmi problémám nincs és nem is volt a hússal, nekem is kisfiam lesz.
2010. júl. 28. 06:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Én ugyanúgy megettem a húsokat, mint a terhesség előtt.Nem kívántam jobban, de nem is undorodtam tőle egy percig sem.A tejtermékekért pedig egyenesen rajongok.Kislányunk lesz!

32 h km

2010. júl. 28. 06:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Lányaim születtek.
2010. júl. 28. 06:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Én még a hús látványától és rosszul voltam,a tejtermékeket sem igazán kívántam!Kislányunk lesz!
2010. júl. 28. 07:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Én a fiamman nagyon húsos voltam, állandóan azt ette. A lányommal már nagyon undorodtam tőle. Most 19hetes vagyok, kislányunk lesz megint, és ugyan úgy undorodom a hústól mint az előző lánykámmal :)
2010. júl. 28. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!