Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a az Istenhegyi központban...

Ha a az Istenhegyi központban 18. heti uh-n lányt mondott az orvos, azt már vehetem 100%nak, igaz?

Figyelt kérdés

Ilyenkor komolyabb helyeken, komoly uh géppel már nem szoktak tévedni manapság, ugye?

Van itt valaki, akinél mostanság 18.hét körül tévedtek?

2020. ápr. 21. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem már a 12. heti se tévedett. Komoly helyen, komoly géppel. Viszont elmondtak, hogy meg nem vehetem 100%-nak. A 18. heten már elegge jól kell lássák, de szerintem meg ne fess mindent pinkre.
2020. ápr. 22. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Minél többet fizettél az UHért, annál biztosabb.
2020. ápr. 22. 06:16
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a dokim 13 hetesen mondta meg,nem tévedett.
2020. ápr. 22. 07:25
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
15 hetesen kaptunk már nagyon erős tippet, és be is jött. A 18-19 hetesen egy profi géppel, hacsak nem takargatja magát a baba, nem nagyon tévednek.
2020. ápr. 22. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A 12. Hetin nem tudta a doki, a 15. Hetin a saját orvosom lányra tippelt, a 19. Heti genetikain 99%-ra mondták, hogy lány, a 24. Hetin még mindig kislány volt :) 100% csak születéskor lesz, de a 2. Genetikain már nagy valószínűséggel a tényleges nem felismerhető.
2020. ápr. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!