Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen, ha azt mondta az...

20 hetesen, ha azt mondta az orvos hogy fiú akkor az mennyire biztos?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a legbiztosabb akkor lesz ha megszületik. :) Párom nagyon kisfiút szeretne, félek hogy az orvos rosszul nézte. Az ultrahangon szépen a széttárt lábai közt még én magam is láttam valamit, mielőtt a doki mondta volna. Utána mondta is hogy valószínű kisfiú. Nektek volt olyan hogy 20. héten kisfiút mondtak és nem az lett?
2020. ápr. 18. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A fiúkat sokkal biztosabb meg tudják mondani, ráadást a 20. héten, (szinte) tuti.
2020. ápr. 18. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk 20 hetesen azt mondták, hogy úgy látják, hogy fiú. Kisfiunk született. De egyértelműen a 33 hetes uh-n látszódott, mutatta is az orvos, konkrétan a kukaca nem látszott, hanem a kis heréi. Teljesen egyértelmű volt, hogy fiú. De azért ne kezdjetek el kék ruhákat vásárolni szerintem egy úgy látják, hogy mondatra. Majd, ha tutira látják. :)
2020. ápr. 18. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Első babánál 12. heti uh-n azt mondta a doki nem lát fiúra utaló jelet. 20. héten egy másik orvos tutira mondta a lányt, 24 hetesen a babamozin mi is láttuk, hogy kislány és az is lett.

Második babánál már 12 hetesen mondták, hogy 99%, hogy fiú, 21 hetesen teljesen jól látszott mi van a lába között, 26 hetes babamozin is. És fiú is lett.

2020. ápr. 18. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 12 hetes UH-n mondta a doki ,hogy kislány , majd a 18. és 30. Hetin is aztmondza továbbra is kislány 😊 20 hetesen , már elég nagy az esély ,hogy jól látja , persze ha jó géppel dolgozik 😊
2020. ápr. 18. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
A zacskóit én magam is láttam, majd az orvos is megmutatta. Nem volt teljesen új a gép, de azért réginek se mondható. Csak elkövettem egy olyan hibát, hogy interneten elkezdtem olvasgatni és láttam hogy pár embernél a beduzzadt szeméremajkak miatt nézték már félre, így hát elbizonytalanodtam.
2020. ápr. 19. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!