5+6 hetesen megfelelő méretű petezsák es benne szikhólyag, de embrió még nincs, az orvos megijesztett? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
5+6 hetesen hivott a doki szivhangot keresni, en gondoltam, hogy ez meg korai lesz. Volt petezsak es szikhólyag, de embrio nem. A doki tök beijesztett, hogy hát ne szomorkodjak, mert ez nem az en hibám, lehet ez még bármi, nem a baba a hibás, es ilyeneket beszélt. Egy het múlva kontroll. Olvastam itt egy csomót erről, hogy tök sok mindenkinek 7 8 hetesen volt először szivhang, meg embrió. Valaki hasonló cipőben? Köszönöm:)2019. okt. 4. 19:07
1/14 anonim válasza:
Még ne temesd, sokat UH-zok, ritka, hogy 5+6 hetesen látszik az embrió. Ha már szikhólyag van, az jót jelent:)
2/14 anonim válasza:
Én is az ötödik héten mentem (23 napos ciklussal, egy hét késéssel), egy 5 milis petezsákot látott. Két hét múlva már szívhangot is. Nem is értem az orvosod.
3/14 anonim válasza:
Az 5.héten szikhólyagot és petezsákot látott. A 7.héten volt csak szívhang.
4/14 A kérdező kommentje:
Az en petezsakom 1,99 cm a zsák, 0,36 cm a szikholyag. Köszönöm lányok, en nagyon bizakodó vagyok es érzem, hogy minden rendben lesz :)
2019. okt. 4. 19:25
5/14 anonim válasza:
Nem rádijesztett a doki, hanem próbált megnyugtatni.
De amúgy meg tudod, hogy korai volt, nyugodj meg, két hét múlva menj vissza.
6/14 A kérdező kommentje:
Egy het múlva kell kontrollra mennem, aszerint aki végezte az uh-ot. Szerintetek akkor mar látszani fog bármi is?
2019. okt. 4. 19:55
7/14 anonim válasza:
Nekem 3vetélés utan 7 hetesen közölte a doki h.nincs szívhang,fel fog szívódni a baba.Ez volt sztk-ba.Ezután elmetem maganhoz,mondta hogy 11mm es embrio van szívhanggal.🤷♀️Szóval én is kiborultam rendesen,de a vége jo lett.
24hkm.
8/14 moiss válasza:
5 hetesen én is voltam, görcsölés miatt, ezért megnézték. Nem ijesztegetni akarlak, nem is rossz indulat, de én a monitoron már láttam azt a tipikus "jin-jang" alakot kirajzolódni ( pontosabban az egyik felét).
9/14 anonim válasza:
Szia! Én 6 hetesen voltam először és csak petezsákot látott, doki annyit mondott hogy korai volt még a vizsgálat de elkezdődött valami. 9 hetesen mentem újra akkor már szabályosan ott volt, szívhanggal, mindennel🙂 most lesz 8 hónapos🙂 ne aggódj
10/14 anonim válasza:
Én 7 hetesen voltam, se petezsák se szivhang nem volt. A doki azt mondta lehet méhenkivüli. Egy hét múlva kellett vissza mennem, akkor már már látszott a baba és hallatszott a szivhangja is. Nem éri meg rá parázni, inkább várd ki a következő vizsgálatot. A technika néha kicsit csalóka tud lenni. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!