Szülés előtt lévő kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Mind testileg és lelkileg kérdem :)2020. ápr. 21. 07:08
1/5 anonim 

válasza:

Szia.egyre izgatottan.várom a jeleket szülésre.kicsit félő hogy milyen lesz ezután de már jó lenne túl lenni rajta.38hetes kismama
2/5 anonim 

válasza:

Nem egészen szülés előtt (34. hét), de egyre nehezebb a dolog. A fiammal még 39 hetesen is jöttem-mentem csináltam a dolgom. Most örülök, ha elvégzem a dolgom, játszok a fiammal és még marad energiám a férjemmel is foglalkozni kicsit. A fiammal nem igazán voltak nehézségéveim, max hogy keményedett a hasam. Most viszeresedik a lábam, vizesedik is. Nem tudok aludni, kínoz a gyomorsav. Az állandó itthonlét se tesz jót igazán, a megszokott mozgás hiánya elpuhít. De fél 3/4 óra séta is teljesen lemerít.
Szóval összesítve nem a legjobban, nagyon várom a végét.
3/5 anonim 

válasza:

Egyre nehezebben. 37 hetes vagyok. Már annyira várom, nem bánnám ha 1-2 héttél korábban kibújna.🙄🙄 Nem gondoltam volna hogy ennyire rossz lesz a 3.trimeszter. felerősödött az allergiám, a gyomorsavam nagyon magas, egyre nehezebb mozognom. Most már olyan helyeken is kinyomja magát a baba, ami nekem kényelmetlen, volt hogy fájt. A légszomjról nem is beszélve. Elfekszem a csípőm, fáj, pár napja néha belenyilal a fájdalom a medencecsontomba. Stb... de úgy érzem megéri. Izgatottan varom a végét.
4/5 A kérdező kommentje:
Én a 39.hetet töltöm nemsoká, de már nagyon nehéz az utóbbi két három hétben.. Aludni alig tudok, olykor rossz a gyomrom, nehéz a pocak, járni is nehézkes kicsit és hát kezdek ideges is lenni a szülés miatt és hogy milyen lesz utána, hogy fog menni ilyenek. Első babánk :) kitartást mindenkinek!
2020. ápr. 21. 14:30
5/5 anonim 

válasza:

37 hetes vagyok. Az allergia nekem is rettenetes, már hajnal 4kor megindul patakokban folyni az orrom. A hasam keményedik sokat, a dokim azt mondta, még egy hétig szedjem a magnéziumot. Utána nem tudom mi lesz velem. Nagyon szeretnék hamarabb szülni, s olyan hihetetlen, hogy minden egyes perccel közelebb kerülök a pillanathoz, amit már kislány korom óta várok :) mennyit tologattam a játék babakocsiban a játékbabám :) hamarosan lesz igazi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!