Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
(Igerem ez az utolso kerdes) febr. 5-en kiszakadt az ovszer, ra 24 orara vettem be az esemeny utanit. Ra egy hetre megjott a tabitol, 3x teszteltem de negativ. Neha ugy erzem de csak kis ideig mintha meg akarna jonni de persze nem jon meg 2 honapja. Olyan mintha egy kicsit a hasam alljan latszodna, hogy nott volna... szerintetek terhes vagyok?2020. ápr. 20. 10:38
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. A tabletta felborította a hormonháztartásodat, azért nem jön meg. A menstruáció és a negatív teszt együtt elég bizonyíték. A hasad sima hízástól nagyobb inkább.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, csak olvastam, hogy attol mert az esemeny utanitol megjon nem biztos, hogy nem vagyok terhes... igaz ez?
2020. ápr. 20. 10:58
3/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, ez csak akkor lehetséges, hogyha tabletta bevétele után több, mint 7 napig nem jött meg. De neked megjött. Csináltál azóta tesztet? Esetleg a saját megnyugtatásod érdekében csinálhatnál egyet most. Már kimutatná.
4/12 A kérdező kommentje:
Utoljára 2 hete csináltam, negatív volt. Holnap csinálok mégegyet, jövő héten meg elmegyek nőgyógyászhoz biztos ami biztos
2020. ápr. 20. 11:34
5/12 anonim válasza:
Nem igaz h minden nap fel kell tenni ezt a kérdést!!!!Elnondtsm H NEM! Meg is erdemel és ha terhes lennel aki ilyen éretlen ne szexeljen
6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: biztos veled is történtek már balesetek, és biztosan te is ideges voltál miattuk:) ezt a kérdést azért írtam ki, mert fájt a méhem és úgy láttam mintha nagyobb lenne a hasam. Nem feltétlen értettséget kell felhozni mindig, ha neked sem jönne meg azért biztos te is elgondolkoznál, hogy vajon terhes lehetsz e. Olvastam, hogy valakinek egyáltalán nem mutatja ki a teszt. Ezért teszem fel a kérdéseimet, de ígérem többet nem fogok. Jövő hétre kaptam csak idöpontot.
2020. ápr. 20. 11:45
8/12 anonim válasza:
De ezért 2-3 naponta meg kell kérdezni?
9/12 anonim válasza:
6! Az 5. Válaszoló vagyok! Nem vagyunk orvosok, tehát mi is csak velemyt mondjuk, de ha orvoshoz mész jovoheten megoldódik a problémád..nem nem lennék ideges, mert utanaolvastam és tudom, hogy az esemény utáni milyen hatással van a szervezetre. Te még erre sem vetted a fáradtságot! Buta vagy, és éretlen,szexelni azt tudsz, de tájékozódni nem, tipikus buta liba vagy! Minden nap ugyanazt megkérdezed, mint láthatod, ha még 1000x megkérdezed sem tudunk mást mondani, a problemad meg főleg nem tudjuk megoldani!
10/12 anonim válasza:
Most már érdekelne, hogy hány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!