Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség? Gyógyszer? Esetleg...

Aryl kérdése:

Terhesség? Gyógyszer? Esetleg betegség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Utoljára február 23-án kezdődött menstruációm és 28-áig tartott. Ami így 52 napja volt. Bár a késés első néhány napjában voltak émelygő, hányinger-szerű érzéseim, de azóta többször is teszteltem több féle teszttel és mind egyértelműen negatív volt.

Fogamzásgátlóval védekeztünk a párommal, de a hónap során 1-2 tabletta kimaradt, így tudom, hogy lehet esély rá, hogy teherbeessek, nem ez a kérdésem.

A gyógyszertől viszont nem állt be korábban a ciklusom, nem pontosan ugyanakkor jött meg minden hónapban (sőt 1-2 nap eltérésseel, pont ahogy előtte). Elképzelhetőnek tartom, hogy a gyógyszer bekavart és emiatt kimaradt egy hónap a menstruációmból (ilyen pedig még sosem volt, 13-14 évesen sem), mert anyukám elmondásai alapján nála is bezavartak anno a gyógyszerek.

Azt nem gondolom, hogy az az 1-1 tabletta kihagyása okozta a gondot, mert ilyen már volt korábban (bár nem vagyok rá büszke) és akkor nem volt semmi gond.

Azonban eléggé aggaszt, hogy mit csináljak, ugyanis a járvány miatt kétlem, hogy bárhol fogadnának, megnéznék, hogy esetleg van-e valami bajom...

Várjam meg, hogy hátha ebben a hónapban megjön? És ha nem, akkor próbálkozzak? Hol?

A gyógyszert egyelőre abbahagytam, nem merem szedni.

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! :)

ui.:Az utóbbi két napban pedig megint előjött a hányinger érzésem, és az olajszagtól is nagyon émelyegni kezdtem tegnapelőtt.

2020. ápr. 15. 20:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Néhány nap elteltével csinálj tesztet. Ha negatív az ia, akkor más a gond. Viszont én ezzel elmennék orvoshoz, sürgős esetben fogadnak.
2020. ápr. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!