Volt terhesen kiborulásotok?
Ajajjj, nem is egyszer.
30+4heteske
Most sem szólunk egymáshoz :) majd kb fél óra múlva. Szegény sem érti h mi van velem, hol a normális csaja... :)
Lesz még ilyen sok, nyugi :)Ja és a 14. hétben vagyok..
20 hetesen a párom úgy rakta össze a kombi gyerekágyat hogy nem hivott segitséget ezen úgy kiakadtam hogy esküvő után három nappal hozzávágtam a jeggyürüt.
aztán nagyon elszégyelltem magam és bocsánatot kértem a viselkedésemért.
Én is nagyon sokszor kiborulok. Kétségbe vagyok esve, világvéégét látok egy olyan dologban ami nincs ott!:( Párom ezt nagyon nehezen viseli. Egyik hétvégén ugy felhuztam magam, hogy elmentem mamámékhoz 2 napra, mikor hazajöttem igazság szerint én kértem tőle bocsánataot mert nem volt igazam...!:)
Ugyhogy közöld a pároddal hogy hormonok, és legyen megértő mert sajnos ez ilyen.
Minden jót 29 hetes kismama
Pityeregtem a konyhaasztalnál, amikor hazajött a párom. Kérdezte, hogy mi baj, mondtam, hogy nem tudtam kinyitni a Túró Rudimat. Erre elkezdett mosolyogni rajtam. Mondtam neki, hogy egyáltalán nem vicces, és különben is rossz a napom, mert főtt szalonna helyett nyerset vettem. Hát, ekkor még jobban kinevetett. :)
De én csak pityeregtem tovább. :)
Szerencsére nem vagyok durván kiborulós, csak ilyen hülye. :)
30 heteske
Istenem !!Ez aranyos:)Várom még a sztorikaat,mind nagyon édes:)
Köszönöm!
Akkor felkészitem:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!