Mit vigyek magammal a kórházba, ha missed ab. műsz. befejezésem lesz?
A doki azt mondta, hogy igazából semmit, mert úgyis azt a hálóinget kell felvennem, amit ott adnak. Állítólag reggel megyek, du. jövök...:( Nem tudom, hogyan készüljek. Nem is tudok most reálisan gondolkodni...:(
Előre is köszi a segítséget!
szia,
nagyon sajnálom, ami történt, bármi is az. Én a felét se használtam annak, amit a szüléshez pakoltam, de mindenképpen vigyél személyes tisztálkodó szereket, fogkefe, tusfürdő, törölköző... meg olyasmit, ambe kicsit tudsz kapaszkodni, mert a kórházi szobák olyan személytelenek, pl egy könyvet, ha nem is olvasod csak az éjjeliszekrényen van, vagy egy puha köntöst, plédet, ami a tiéd.
Szia!
Annyira, nagyon sajnálom...! Én három hete estem át ezen a műtéten. Az első egy hét nagyon rossz volt lelkileg. A folyamatos vérzés miatt szerintem, ami emlékeztetett állandóan a történtekre. A 9. napon állt el a vérzés, úgy érzem lelkileg is akkor kezdtem "helyrejönni". De még mindig nagyon hiányzik. Pont a mai napon lettem volna 12 hetes. :-( Még mindig nagyon rossz, főleg ha nagycsaládot (3. baba lett volna) vagy kisbabát látok a TV-ben. Azóta nem nagyon mozdulok ki. A lelki része mindenkinél más időt vesz igénybe.
A kórházba vigyél köntöst, papucsot, tusfürdőt, törülközőt is. Jól fog esni lefürödni a műtét utáni. Én két órával utána kelhettem fel, elég csatakos voltam alulról. Ahol engem műtöttek, ott nem adtak hálóinget, így azt is vittem. Jól jött a nedves törlőkendő is. Vigyél eü betéteket, bugyit vagy kettőt, hátha véres lesz.
szorítok érted
Ha nem kell ott aludnod, akkor köntös, papucs, betét, mert kicsit vérezni fogsz és ásványvíz mert utána nagyon szomjas leszel. Előtte nem lehet inni, meg utána sem egy ideig.
Ne keseredj el! Nekem már kettő volt, de nem adom fel!! Csak előre tekints és soha ne hátra. Ez megtörtént, túl leszel rajta és utána zárd le. Nem elfelejteni kell, mert azt soha nem fogod, de ne hurcold magaddal, mert az nem jó. Hidd el tudom mit beszélek! Mindig csak előre!!!!
Szia! Én is nagyon sajnálom a történteket! Nekem műtét után sem lett jobb a lelkiállapotom, de gondolom ez egyéni, hogy ki hogyan dolgozza fel a dolgokat.
A betét nagyon fontos, mert a laminária felhelyezése során előfordul vérzés, és műtét után is van vérezgetés.
Köntös, papucs, de ezt már előttem is írták.
Szerintem vigyél valami light-os női magazint is, mert annál nincs szörnyűbb, mint az ágyban feküdni, és várni, hogy mikor jön a műtét. A szobatársaim is így tettek, én meg csak bámultam a plafont, és depiztem.
Mielőbbi babázást kívánok neked, remélem legközelebb problémamentes terhességed lesz!
Szia!
Sajnos nekem is pénteken volt egy hete ilyen műtétem elhalt terhesség miatt :-( Én ahogy hazajöttem a kórházból, lelkileg megkönnyebbültem, mert előtte másfél hete tudtam, hogy elhalt a baba és nekem az a tudat volt nehéz, hogy egy "halott valami" van bennem ... mostmár jobban vagyok és ha a vérezgetés teljesen elmúlik végre, utána 3 hónap és ismét belevágunk! Fel a fejjel!! Sajnos ez elég nagy %-ban előfordul a terhességeknél (min 50%!), úgyhogy kívánom mindannyiunknak, hogy a következő egészséges legyen!
Nedves törlőkendő, innivaló, keksz, bugyi, köntös, újság vagy rádió (fülhallgató, telefonról, stb...), mert különben nehéz a várakozás a műtétig!!!
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!