Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon rettegek a mostani...

Nagyon rettegek a mostani helyzetben mit tehetnek ez ellen?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok .Sajnos az utobbi idoben parszor ki kelett mozduljak nyilvan terhesgobdozas celjabol illetve egyszer a mellettunk levo kisboltba.Viszont annyira fajt a fogam 1 betig hogy 2 napja a szentkiralyiba kihuztak .Es most elegge felek hogy elkaptam valoszinu😥
2020. ápr. 16. 21:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Bolcsesseg fogam rosszul nott ugy ..es a dokim azt javasolta huzassam ki drága.
2020. ápr. 17. 08:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#9 itt végig dolgoznak a varandosok ilyen egyszerű. Nem rohangálnak pozitív teszttel tappenzre mert nincs ilyen. Egy év az anyasági, ebből 39het fizetett utána egy vasat nem kapsz. 4 héttel lehet a kiírt dátum előtt elkezdeni, ha hamarabb akarod akkor szabi, de mindenki jól meggondolja mikor kezdi.

Az más kérdés, hogy ismerek egy sürgősségi nővért akit levettek a front vonalról a terhesség miatt, de ez másik város . Gondolom Londonban kicsit masabbak a kapacitások. Pláne hogy mindenki ezt szajkozza hogy terhesre nem veszélyesebb...

Én hálát adok, hogy a cégem 5 hete Home office-ra küldött és hétfőtől szabin leszek :) 36+5 hkm

Egyébként kedves kérdező. Nem kell rettegni, csak figyelj oda! Kesztyű, maszk, gyakori kezmosas, mikor hazaersz, zuhany, hajmosas, friss ruha. A pánik a legrosszabb amit tehetsz a babaddal, de ha odafigyelsz nem lesz semmi baj!

2020. ápr. 17. 09:20
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

10

De buta vagy istenkém gyere le.

Nekem fiatalon az egyik fogam a gyökeréig letört, egy megoldás volt, a húzás. Másik mikor torlódtak, és egy egészséges fogamba került. De így jobb is.

2020. ápr. 17. 09:31
 14/22 anonim ***** válasza:
32%
Na akkor csak talált a bulvár egy kismamát. Sajnálatos eset, de hal Istem nem gyakori. Ezért kar rettegni. Elővigyázatosnak kell lenni. En 30 éves nő vagyok. Ha most meghal egy 30 éves nő (nyilván már halt meg), akkor vonjuk le a következtetést, hogy a 30 évesek belehalnak? Sajnos előfordulhat ez is egy kismamaval, de nem tudhatjuk, hogy pl a terhesseg alatt a vérnyomásáva minden rendben volt e. Plusz noverkent ha szét dolgozta magat most, vajon milyen lehetett az általános fizikai és lelki állapota? Ertem en, hogy ott mindenki a végsőkig dolgozik, de nem biztos, hogy kene. Főleg nem világjárvány idején. Főleg nem kórházban.
2020. ápr. 17. 11:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
14 engedd már el. Genetika. Van akinek jók a fogai és van akinek nem. Ennyi. Marhára nem csak attól függ mennyire sikálod. Nővérem és en pont ugyanazokkal a termékekkel pont ugyanannyiszor mostunk fogat gyerek és kamasz korunkban, neki mégis egy csomó dolgot csináltak a fogával 18 éves koráig, nekem meg egy tejfogamat húztak ki 17 évesen, mert nem esett ki (nem is volt alatta csont fog, de már ramaty állapotba került. Egy tejfog. 17 év alatt. )
2020. ápr. 17. 11:20
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem az a lényeg, hogy mivel és hányszor mosol fogat, hanem az, hogy hogyan és mennyi ideig.

A genetika elenyésző része a fogak állapotának. Bár tudom, hogy a magyar lakasság 80 százalékának genetikailag rosszak a fogai.... genetikailag csesznek rendszeresen fogorvoshoz járni, meg genetikailag lusták naponta 2*3 percig fogat mosni.

2020. ápr. 17. 11:37
 17/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ez volt a lenyeg .Orulok neki hogy megszabadultam a bolcsesseg fogtol ami panaszt okozott pedig en kivulrol semmit nem lattam rajta .De azota panaszmentes.Es koszonom akik valaszoltak a kerdesemre .😊
2020. ápr. 17. 11:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Latom nem sikerült elolvasni, hogy ugyanannyiszor ugyanúgy mostunk fogat. Tudod, ahogy anyánk tanított. Egyikünknek jók, másikuknak vacakok a fogai. Miért? Fogorvoshoz is ugyanakkor jártunk. De tényleg akarjunk már le erről a témáról. Tok nincs köze a kérdéshez.
2020. ápr. 17. 11:49
 19/22 anonim ***** válasza:
20%

Két ember nem fog ugyanúgy fogat mosni, mivel nem klónok.

A "rossz genetikát öröklött" emberek 99 százalékának tele van lepedékkel a foga, miközben a plakk 24 óra alatt alakul ki.

Ja, igen, genetikailag lehet kedvezőtlen barázdarendszert örökölni pl, de ezt meg lehet orvosolni barazdazarassal. Vagy tomessel, ha hulye a fogorvos, es nem ismerte fel/nem javasolta. Innen meg mindig nagyon messze vagyunk a huzastol.

De oke, akadjunk le róla, tényleg nem ez volt a kérdés. :D

2020. ápr. 17. 12:28
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

9-es vagyok

#12: én Angliában éltem és dolgoztam is a terhességem 29. hetéig aztán most lesz 1 hónapja, hogy hazaköltöztünk és köszönöm szépen jól vagyunk itthon. Nekem nem hiányzik, hogy 9 hónapot lehessek otthon a gyerekkel, sőt még annyit se, mert ahogy eljöttem a munkahelyről onnan már számolják.

Az pedig, hogy valaki terhesen a koronavírus idején kórházban dolgozzon nem tudom sajnálni. Többet ér a saját és a babám élete minthogy ilyen szarság miatt kockáztassak. Egyébként kint van aki elmehet szabira és még kapja a fizuja 80%-át is. Bár én úgy tapasztaltam, hogy kint kicsit sincsenek tekintettel a terhes nőkre szóval eltudom képzelni, hogy ennek a kismamának nem volt más választása mint, hogy dolgozzon.

33+3 hkm

2020. ápr. 17. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!