Nagyon rettegek a mostani helyzetben mit tehetnek ez ellen?
#9 itt végig dolgoznak a varandosok ilyen egyszerű. Nem rohangálnak pozitív teszttel tappenzre mert nincs ilyen. Egy év az anyasági, ebből 39het fizetett utána egy vasat nem kapsz. 4 héttel lehet a kiírt dátum előtt elkezdeni, ha hamarabb akarod akkor szabi, de mindenki jól meggondolja mikor kezdi.
Az más kérdés, hogy ismerek egy sürgősségi nővért akit levettek a front vonalról a terhesség miatt, de ez másik város . Gondolom Londonban kicsit masabbak a kapacitások. Pláne hogy mindenki ezt szajkozza hogy terhesre nem veszélyesebb...
Én hálát adok, hogy a cégem 5 hete Home office-ra küldött és hétfőtől szabin leszek :) 36+5 hkm
Egyébként kedves kérdező. Nem kell rettegni, csak figyelj oda! Kesztyű, maszk, gyakori kezmosas, mikor hazaersz, zuhany, hajmosas, friss ruha. A pánik a legrosszabb amit tehetsz a babaddal, de ha odafigyelsz nem lesz semmi baj!
10
De buta vagy istenkém gyere le.
Nekem fiatalon az egyik fogam a gyökeréig letört, egy megoldás volt, a húzás. Másik mikor torlódtak, és egy egészséges fogamba került. De így jobb is.
Nem az a lényeg, hogy mivel és hányszor mosol fogat, hanem az, hogy hogyan és mennyi ideig.
A genetika elenyésző része a fogak állapotának. Bár tudom, hogy a magyar lakasság 80 százalékának genetikailag rosszak a fogai.... genetikailag csesznek rendszeresen fogorvoshoz járni, meg genetikailag lusták naponta 2*3 percig fogat mosni.
Két ember nem fog ugyanúgy fogat mosni, mivel nem klónok.
A "rossz genetikát öröklött" emberek 99 százalékának tele van lepedékkel a foga, miközben a plakk 24 óra alatt alakul ki.
Ja, igen, genetikailag lehet kedvezőtlen barázdarendszert örökölni pl, de ezt meg lehet orvosolni barazdazarassal. Vagy tomessel, ha hulye a fogorvos, es nem ismerte fel/nem javasolta. Innen meg mindig nagyon messze vagyunk a huzastol.
De oke, akadjunk le róla, tényleg nem ez volt a kérdés. :D
9-es vagyok
#12: én Angliában éltem és dolgoztam is a terhességem 29. hetéig aztán most lesz 1 hónapja, hogy hazaköltöztünk és köszönöm szépen jól vagyunk itthon. Nekem nem hiányzik, hogy 9 hónapot lehessek otthon a gyerekkel, sőt még annyit se, mert ahogy eljöttem a munkahelyről onnan már számolják.
Az pedig, hogy valaki terhesen a koronavírus idején kórházban dolgozzon nem tudom sajnálni. Többet ér a saját és a babám élete minthogy ilyen szarság miatt kockáztassak. Egyébként kint van aki elmehet szabira és még kapja a fizuja 80%-át is. Bár én úgy tapasztaltam, hogy kint kicsit sincsenek tekintettel a terhes nőkre szóval eltudom képzelni, hogy ennek a kismamának nem volt más választása mint, hogy dolgozzon.
33+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!