8 hét 4 nap bizonyított terhesség. Lehetséges üres petezsák?
Figyelt kérdés
Utolsó menstruacio : 2020.02.16
Vérzéskimaradás: 8 hét (4nap)
Az uterusban egy szabályos petezsák látható.
Átlagos átmérője: 18mm
Grav.s.: 6 (+/- 1 hét )
2 hét múlva kontroll
Valaki volt mar ilyen helyzetben?? Mire számíthatok?
2020. ápr. 16. 14:49
1/16 anonim válasza:
Hát erre szokták mondani, hogy talán később fogant. Az, hogy szabályos a petezsák, jó jel!
2 hét múlva, ha minden oké, már szívhang is lesz. Szorítok.
3/16 A kérdező kommentje:
Első köszönöm...
Második.. március 27en teszteltem kettő is pozitív lett..
2020. ápr. 16. 15:07
4/16 anonim válasza:
Volt üres petezsákom, de az elnyúlt volt.
5/16 anonim válasza:
Hat, ha már 3 hete pozitív a teszt, akkor szerintem kellene már látni valamit. De reméljük, hogy nen marad üres. Nekem 2 üres petezsakom volt (ikerterhesség), szabályosak voltak, de 9 hetesen is üresek.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..
2020. ápr. 16. 17:11
7/16 anonim válasza:
Sajnos unokatesóm járt úgy, hogy vártak, de a magzat nem fejldött, pedig a petezsák is szabályos volt. Végül missedab lett a vége. De szívből kívánom hogy te ne így járj.
8/16 anonim válasza:
Ha 3 hete lett pozitív a teszt, akkor ez így nagyon nem jó.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat..
Azért én szeretnek el menni egy magán orvoshoz.... minél hamarabb.. szerintetek pár nap alatt változhat meg a dolog ha mégis baba van?
2020. ápr. 16. 21:57
10/16 anonim válasza:
Én várnék, de nem élném bele magam. Ha van embrio és növöget, az mindenképpen jó jel. Ha csak üres petezsak van, az sajnos rosszra utal. Két vizsgálat között ha eltelik pár nap már okosabb leszel, tudsz következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!