Volt valaki mostanában 0. uh-n mostanában, aki érti a heteket is?
Figyelt kérdés
Pénteken voltam uh-n, jan.29 utolsó menzesz. Volt petezsák és szikhólyag, jövő héten kell visszamennem, hogy legyen szívhang is. Teljesen össze vagyok zavarodva ezekkel a hetekkel kapcsolatban :D Azt se tudom hol tartok. Folyékony nyákos napok febr 12.-13.-14. szex 12,14 :D hány hetes és napos lehetek? :D2020. márc. 7. 12:49
1/13 anonim válasza:
5 hét 3 napos vagy ha 29 az elsó napja volt a menstruációdnak. Csak az a nap számít, a többi senkit nem érdekel
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor 12.-én már lehet szívhang? vagy akkor már muszáj, hogy legyen, ha 6.-án volt petezsák szikhólyaggal?
2020. márc. 7. 13:04
3/13 anonim válasza:
Nekem 6+3het petezsak szikholyaggal...7+3het embrio jo szivmukodessel :)
4/13 anonim válasza:
Nekem jan. 28.-án volt ah utolsó menstruációm, úgyhogy elvileg 5+4 hetes vagyok. En jövő hét szerdán megyek először dokihoz, remelem addigra már lesz szív hang 😊
Vannak valami tüneteid?
5/13 anonim válasza:
Nekem 6+3 hetesen mar volt szivhang. CRL 7mm GS 20mm ezen meretek alapjan a 6+3 het atlagmeretenek felel meg. Ez volt a papiromon
6/13 A kérdező kommentje:
Tünetek mellfeszülés, émelygés. Ma már erősebben émelyegtem, mint eddig,, és szinte egész nap. Ma bementem ,mert éjjel vérzés lépett fel. Volt itthon utrogestan, feltettem, reggel korán bementem dokimhoz, megnézett, péntek óta háromszor akkora, de még csak 12 mm petezsák szikhólyaggal. Szerdán megyek vissza. Sűrűn néz, mert volt elhalt terhesség, méhen kívüli, a fiam 12 éves, de vele is többször bevéreztem … Balhés vagyok.
2020. márc. 9. 18:31
7/13 A kérdező kommentje:
Mostmeg kivagyok idegileg :D Nem baj, legalább hülyének nézhet a doki. igen ez én vagyok. Ugye hétfőn reggel bementem, mert éjjel pecsételtem. Uh-n rendben találtak mindent, kaptam bogyikat, de doki mondta nem kell minden nap nézegetni, még pici, stb. stb. és mondja akkor mire volt megbeszélve? szerda? akkor legyen szerda. De hát az már holnap van :D Lehet, hogy el volt tévedve ő is a hétfő kora reggel miatt, de nem mondta, hogy jövő hét szerda :D Mikor a papírt írta az asszisztens, a doki már nem volt bent és tőlem kérdezte mikor kell visszamennem, én mondtam neki, de korainak találta ő is :D azért ráírta, hogy szerda reggel :D Majd írok ...
2020. márc. 10. 18:26
8/13 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem nem megyek be. Korai a dolog és nem biztos,hogy jó a sok vizsgálódás. Szedem a Progedteron exeltist, használom az utrogestant,eszem a magnerotot,folsavat :) amennyit tudok fekszek,itthon vagyok, nem dolgozom. Ennél többet most nem tehetek szerintem. Jövő hét szerdán pedig ha minden oké,akkor lesz szívhang is. Ha nem,akkor is tudom,hogy ennél többet nem tehettem. Orvos is mondta ...
2020. márc. 11. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!