Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki mostanában 0....

Volt valaki mostanában 0. uh-n mostanában, aki érti a heteket is?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam uh-n, jan.29 utolsó menzesz. Volt petezsák és szikhólyag, jövő héten kell visszamennem, hogy legyen szívhang is. Teljesen össze vagyok zavarodva ezekkel a hetekkel kapcsolatban :D Azt se tudom hol tartok. Folyékony nyákos napok febr 12.-13.-14. szex 12,14 :D hány hetes és napos lehetek? :D

2020. márc. 7. 12:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Minden oké, 6 hetesen volt szívhang, vérzés azóta nem volt, jövő héten 12.heti genetikai uh. Vettem szívhang figyelőt, már hallani :)
2020. ápr. 22. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szívhang figyelód van? En is most vettem, a 16. het elejen vagyok. Tegnap mar par masodperc alatt megtalaltam de annyira halkan, messzirol hallom hogy csakis a legnagyobb csendben es fulhallgatoval max hangeron lehet hallani. Összetéveszthetetlen, az alkalmazas 161 BPM-et mert be,
2020. ápr. 23. 06:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Angelsound okostelefonos. A császármetszésem alatt találom meg. Már folyamatos megszakítás nélküli 2 percet felvettem 154-160 átlagokat írt ki. Nagyon halk nekem is, de tettem rá egy erősebb fülhallgatót először, aztán mikor be tudtam határolni merre lehet kb. akkor dugtam telóra. Kövér vagyok, de a bikini vonal alatt azért nincs háj, felette kezdődik a hasi hurkám. Lehet én meg majd később a hasamtól nem hallom. :)
2020. ápr. 23. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!