Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. héten meghalt a Babám....

12. héten meghalt a Babám. Missed ab-om volt. Hogy éltétek túl? Mikor lehet ujra probálkozni?

Figyelt kérdés

Nem láttak szívhangot:(ez a mult héten történt,nehezen viselem de probálok a jövöbe nézni.Mikor lehet ujra probálkozni?

Ti hogy éltétek ezt tul?

Köszönöm szépen!

2010. júl. 27. 14:58
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszi mégegyszer.Szedem továbbra is de én gravidát szedek jo az is nem?Nekem szorulásom volt az Elevittöl.

Ja és azt nem irtam még le hogy erre a babára 2 évet vártunk:(

2010. júl. 27. 15:16
 12/31 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt! nekem 13 hetesen halt el méhen belül. Aztán abortusz,azt javasolták legalább 6 hétig ne essek teherbe.Egy évvel később jött a lányom,aztán még két fiú. De az elsőt soha nem tudtam elfelejteni.Mindíg eszembe jut,hogy lehetett volna. De most,3 egészséges gyerekkel már igazán boldog vagyok.
2010. júl. 27. 15:18
 13/31 anonim ***** válasza:

Persze jó az is!

Drukkolok nagyon hogy mielőbb Babás legyél!

Hogy hogy 2 évet vártatok ? nehezen jött össze a Baba?

2010. júl. 27. 15:19
 14/31 A kérdező kommentje:

Köszi.

Sajnos nehezen jött össze..

2010. júl. 27. 15:24
 15/31 A kérdező kommentje:
Kiserzsi nagyon sajnálom ami veled történt:(
2010. júl. 27. 15:25
 16/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Szívből sajnálom, ami veletek történt!

Sajnos nekem is volt két vetélésem, mindkettő műtéttel végződött. Az első még elviselhető volt, de a másodikat nagyon megszenvedtem. Azóta se derült ki, miért történt.

Nekem pár napon belül megvolt mindkét műtétem.

Mi a második vetélés után kihagytunk 6 hónapot, amit nem bánok, mert testileg és lelkileg is szükségem volt ennyi időre. Utána elsőre sikerült újra, teherbe esnem! Semmiképp nem szabad elkapkodni a következő terhességet! Tudom, hogy nagyon rossz érzés és az ember újra szeretne babát, de szükség van a pozitív energiákra, arra, hogy feldolgozd a veszteséget. A következő babának nyugodt "alapokra" van szüksége!

Néha még most is rossz érzés, ha az elvesztett babákra gondolok, de kárpótol érte, az éppen a lábamon felkapaszkodó, 8 hónapos kisfiam!!!!!!!!

Hidd el nektek is lesz egy egészséges babátok!

Minden rendben lesz!

Csak előre nézzetek, szeressétek egymást a pároddal!

Ha itt az idő, újra próbálkozzatok!

Minden jót nektek!

8 hós kisfiú anyucija

2010. júl. 27. 15:25
 17/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm és sajnálom ami veled is megtörtént.

A terhességem alatt szedtem duphastont,tudom az a szivleállást nem gátolja meg,sajnos:(

2010. júl. 27. 15:31
 18/31 A kérdező kommentje:
Hormonproblémám volt arra szedtem a Duphastont napi 2 szer 1 szemet,ez elég lehetett?
2010. júl. 27. 15:37
 19/31 A kérdező kommentje:

Mütét elött sos vizet nyomtak belém hogy táguljak..

Hallottam valami lami..nem tudom mi a neve valami méhtágito.Még nem szültem,kinél hogy döl el hogy mit kap?Köszi?Bocs a sok kérdésért!

2010. júl. 27. 15:50
 20/31 anonim ***** válasza:

Nekem két hete halt meg a 10 hetes babám pocakban ugyanigy nem láttak mozgást és szivhangot csak lebegett.. estére benntartottak és amikor hallottam a siró babákat a gyermekágyas osztályról én is többször elsirtam magam mert tudtam hogy az én babám nem kóstolhatja meg soha az anytejet soha nem simogathatom meg ...

ma mentünk a szövettanra és csak annyit irtak benne hogy 20 ml vöröses sárga abortum...

ok nincs nem boncolták.

nekem egy hétig nagyon fájt lelkileg már kicsit jobb...

nekünk most fél éves szünet következik. nem tudnék újra terhes lenni most még nem ..

sajnálom ami veled történt.

2010. júl. 27. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!